Waarschuwing
Kan map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/joomlacommunitynl/data/test.joomlacommunity.nl/public_html/cache/com_content
Bericht sluiten

| Door: Sander Potjer. | Categorie: Gebruikersgroepen.

Bijeenkomsten van Joomla! gebruikersgroepen in september

De vakantie is voor de meesten van ons weer voorbij en dat is te merken aan het aantal bijeenkomsten - elf - van de Joomla gebruikersgroepen in Nederland en België deze maand. In Almere, Amsterdam, Arnhem & Nijmegen, Assen, Enschede, Hasselt (BE), Heerenveen, 's Hertogenbosch, Rotterdam, Venlo en Zwolle komen Joomla gebruikers deze maand bij elkaar.

Iedereen is van harte welkom op een van de bijeenkomsten, van beginnende Joomla gebruikers tot ervaren ontwikkelaars. De toegang is in de meeste gevallen gratis, soms worden nog de kosten voor de zaalhuur gedeeld door de bezoekers. Als er geen gebruikersgroep bij jou in de buurt zijn kan je op het forum kijken of er genoeg interesse is voor het starten van een nieuwe groep, reeds diverse topics staan hierover in het forum! Hopelijk mogen we je binnenkort (weer) op een van de bijeenkomsten verwelkomen!

gebruikersgroepen

Maandag 5 september, 19.30 uur: regio Assen (Als team een website bouwen)

jc-gebruikersgroep-assenWe stellen een domein beschikbaar (domeinnaam volgt) met een kale Joomla 1.6 installatie, waarop iedereen die mee wil bouwen rechten krijgt. Op 5 september kunnen we in grote lijnen bespreken: content en look&feel, globale componentkeuze en natuurlijk wie wat leuk vindt om op te pakken.In de volgende bijeenkomsten in 2011 kunnen we na het hoofdonderwerp het laatste kwartiertje of zo gebruiken om de voortgang en problemen door te nemen.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 5 september, 19.30 uur: regio 's-Hertogenbosch (1.5->1.7 upgrade)

jc-gebruikersgroep-s-hertogenboschHet onderwerp van deze bijeenkomst van de gebruikersgroep regio 's-Hertogenbosch is de upgrade van Joomla! 1.5 naar Joomla! 1.7. Zoals iedere maand zal er ook een website van een van de deelnemers worden besproken. Presenteer een van je websites en ontvang opbouwende feedback van de andere deelnemers.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 5 september, 20.00 uur: regio Arnhem & Nijmegen (Joomla 1.7)

jc-gebruikersgroep-arnhemOp deze avond maken we een begin met het opzetten en configureren van een Joomla! 1.7 website. In de volgende avonden wordt deze deze site verder uitgebreid met diverse zaken. Je kunt dan denken aan het installeren en configureren van diverse extensies.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 6 september, 19.30 uur: regio Heerenveen (Joomla 1.7)

jc-gebruikersgroep-heerenveenBenno Stulemeijer (Klipper) legt uit wat er zoal nieuw is in Joomla! 1.7 en gaat in op vragen die er leven rond het werken met Joomla! 1.7 (of Jooma! 1.6).

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 6 september, 20.00 uur: regio Amsterdam (Joomla ZZP'er)

jc-gebruikersgroep-amsterdamDeze avond zullen we een open discussie voeren waarbij we onze ervaringen als Joomla ZZP'er met elkaar delen. Hoe ga je om met Joomla projecten? Wat voor support spreek je af? Wat doe je met Joomla updates? Wat reken je voor je werkzaamheden? Van welke fouten heb je geleerd? Een aantal van de mogelijke onderwerpen die deze avond de revue zullen passeren!

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Woensdag 7 september, 19.00 uur: regio Venlo (RS Forms)

jc-gebruikersgroep-venloEen introductie in RS Forms Pro door René Kreijveld (gastspreker)

 

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 13 september, 20.00 uur: regio Enschede (Back it up!)

jc-gebruikersgroep-enschedeThema van deze bijeenkomst is het maken van een backup van je website. Waarom is een backup belangrijk, handmatig of een extensie, welke extensies zijn er, voordelen en nadelen en backup terugzetten zijn oa de onderwerpen.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 19 september: regio Hasselt (BE) (Eerste kennismaking)

jc-gebruikersgroep-hasseltDit is de eerste bijeenkomst van deze nieuwe gebruikersgroep. Onderwerpen zijn oa: Korte kennismaking met elkaar, Uitwisselen om de gebruikersgroep op te zetten en Hulp bieden bij actuele problemen die je hebt.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 20 september, 19.00 uur: regio Rotterdam ( CCK's)

jc-gebruikersgroep-rotterdamMet een clubje hebben we een aantal CCK's voor Joomla! 1.5 onderzocht en laten daar nu de resultaten van zien. Wat is een Content Construction Kit (CCK), presentatie en demo Zoo (Dick Verschuur) presentatie en demo Form2Content (Pieter-Jan de Vries), presentatie en demo K2 en K2Mart (Evert Bal), presentatie en demo Seblod (Herman Peeren), vergelijking van de 4 onderzochte CCK's en kort wat over andere CCK's voor Joomla (bijvoorbeeld ONE|CONTENT, FLEXIcontent en Pages-and-items).

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Woensdag 21 september, 19.30 uur: regio Zwolle (top 10 extensies)

jc-gebruikersgroep-zwolleOp 21 september is er weer een gezellige en leerzame bijeenkomst. Onze gastspreker is Erik van Doorne. Erik is een self-made man voor Joomla. Is professioneel nu ruim 5 jaar met Joomla aan de slag. Begonnen met versie 1.0... Erik kan heel diep gaan in de techniek en is een goede presentator. Onderwerp: Zijn top 10 extensies.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Woensdag 28 september, 20.00 uur: regio Almere (nnb)

jc-gebruikersgroep-almereHet onderwerp voor de 3e bijeenkomst van gebruikersgroep Almere is nog niet bekend. Suggesties zijn welkom!

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.