Waarschuwing
Kan map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/joomlacommunitynl/data/test.joomlacommunity.nl/public_html/cache/com_content
Bericht sluiten

| Door: Sander Potjer. | Categorie: Gebruikersgroepen.

Bijeenkomsten van Joomla! gebruikersgroepen in september

De vakantie is weer voorbij en dat is te merken! Komende maand zullen er 11 bijeenkomsten plaatsvinden van Joomla Gebruikersgroepen in Nederland en Belgie. Een nieuwe groep gaat eind september van start in Breda, kom vooral kennis maken! Doe Joomla kennis op, deel jouw kennis en leer andere Joomla gebruikers kennen.

Iedereen is van harte welkom op een van de bijeenkomsten, van beginnende Joomla gebruikers tot ervaren ontwikkelaars. De toegang is in de meeste gevallen gratis, soms worden nog de kosten voor de zaalhuur gedeeld door de bezoekers. Als er geen gebruikersgroep bij jou in de buurt zijn kan je op het forum kijken of er genoeg interesse is voor het starten van een nieuwe groep, reeds diverse topics staan hierover in het forum! Hopelijk mogen we je binnenkort (weer) op een van de bijeenkomsten verwelkomen!

gebruikersgroepen

Maandag 3 september, 19.30 uur: regio 's-Hertogenbosch (CCK)

jc-gebruikersgroep-s-hertogenboschHet onderwerp van deze bijeenkomst van de gebruikersgroep regio 's-Hertogenbosch is CCK: K2 - Josien Verreijt (www.sitemix.nl/) en Form2Content showcase - Hans Kuijpers (www.hkweb.nl)

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 3 september, 20.00 uur: regio Arnhem & Nijmegen (Dokter Joomla)

jc-gebruikersgroep-arnhemOp deze avond gaan we voornamelijk aan de gang met de problemen waar we zelf tegenaan gelopen zijn, gaarne van te voren aangeven of je komt en met welk probleem je wilt behandelen.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 4 september, 19.30 uur: regio Heerenveen (Migratie)

jc-gebruikersgroep-heerenveenDe support voor Joomla 1.5 is per april 2012 beëindigd. De website zal natuurlijk niet in duigen vallen,maar er komen in principe géén updates meer van Joomla 1.5. Hoogste tijd dus om je Joomla 1.5 website te migreren naar Joomla 2.5! Hoe werkt dat? Waar moet je aan denken? Werken je gebruikte extensies nog? Allemaal onderwerpen die aan de orde komen bij de migratie. Marie-Anne Melis komt al deze vragen en ongetwijfeld nog veel meer beantwoorden op deze thema-avond.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 4 september, 20.00 uur: regio Enschede (Joomla 3.0)

jc-gebruikersgroep-enschedeJoomla 3.0 zal later in september vrijgegeven worden. Op deze eerste gebruikersgroep bijeenkomst in Enschede na de zomervakantie kijken we alvast vooruit naar wat de nieuwe versie ons allemaal biedt. Wat is er nieuw, wat is er veranderd. En hoe zat het nou ook alweer met de releasecycle van Joomla!

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 10 september, 19.30 uur: regio Alphen a/d Rijn (nnb)

jc-gebruikersgroep-alphenadrijnHet onderwerp voor deze bijeenkomst is nog niet bekend.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 10 september, 19.30 uur: regio Utrecht (SEO)

jc-gebruikersgroep-utrechtMaurice Lehr van SiteSucces.nl gaat in op de belangrijkste SEO-zaken in het algemeen. En vervolgens hoe je SEO-zaken specifiek binnen Joomla! het beste kunt aanpakken. Het begint vrij eenvoudig (en vooral praktisch) en met de liefhebbers duiken we later op de avond dieper in de materie.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 11 september, 20.00 uur: regio Amsterdam (nnb/Dokter Joomla)

jc-gebruikersgroep-amsterdamHet onderwerp voor deze bijeenkomst is nog niet bekend, suggesties zijn welkom! In ieder geval zal er ruimte zijn om je Joomla vragen in de groep te gooien: Dokter Joomla!

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 18 september, 19.00 uur: regio Rotterdam (NoNumber extensies)

jc-gebruikersgroep-rotterdamNoNumber is het bedrijf van Peter van Westen. Hij heeft meer dan 20 heel handige Joomla! extensies, waarvan er momenteel 14 in de top 100 staan. Niemand kan beter over die extensies vertellen dan Peter zelf. Zijn droge humor zul je niet snel vergeten. We zijn dan ook heel blij dat hij, ondanks dat hij tegenwoordig helemaal in Emmen woont, deze avond naar Rotterdam komt.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Zaterdag 22 september, 19.00 uur: regio Antwerpen (diverse onderwerpen)

jc-gebruikersgroep-rotterdamWe zijn er een tijdje tussenuit geweest, en dus is er weer heel wat te vertellen. Dank zij Michel hebben we een lokaal met WiFi en projector, hetgeen de communicatie alleen maar ten goede kan komen. Programma volgt zo snel mogelijk. Voorstellen zijn zeker welkom via het forum.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Woensdag 26 september, 20.00 uur: regio Breda (Eerste bijeenkomst)

jc-gebruikersgroep-assenOnlangs is de Joomla! gebruikersgroep Breda (JUG Breda) opgericht. Een gebruikersgroep heeft als doel om kennis te delen en te kunnen netwerken. De frequentie van de bijeenkomsten is één keer per maand op de laatste woensdag. We willen er een interessante avond van maken voor zowel beginners als gevorderden. In de toekomst zullen geregeld gastsprekers worden uitgenodigd met betrekking tot een specifiek thema.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Donderdag 27 september, 19.00 uur: regio Zwolle (Joomla veranderen zonder core hack)

jc-gebruikersgroep-zwolleDeze presentatie gaat over hoe je Joomla kunt veranderen zonder core hacks toe te passen. Joomla is open source software. De bijbehorende licentie zorgt ervoor dat je de broncode kunt (en mag!) wijzigen. Het is heel eenvoudig om kleine veranderingen in de Joomla broncode te maken. Het is nog gemakkelijker om die wijzigen te verliezen: gewoon door te upgraden! Inhoud: "Wat zijn core hacks, waarom niet gebruiken en een eenvoudig voorbeeld van een core hack", "Zes alternatieven die je kunt gebruiken om Joomla (& 3rd party extensions) te veranderen" en "Hoe je core hacks (van andere mensen) kunt herstellen"

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.