Waarschuwing
Kan map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/joomlacommunitynl/data/test.joomlacommunity.nl/public_html/cache/com_content
Bericht sluiten

| Door: Peter-Paul. | Categorie: Leiden.

Verslag JUG071 Leiden 3 mei 2016

Top 10 waardevolle tips voor elke website door David de Boerbijeenkomst 3 mei 2016
Om nog eens onze JUG onder de aandacht te brengen hebben we een facebookpagina aangemaakt en deze via een -betaalde- advertentie laten plaatsen op de tijdlijn van lokale web ontwikkelaars. Op wat bijzondere aandacht van het buitenland daargelaten hebben we toch wat likes gekregen uit -groot Leiden- en konden we vanavond een nieuwe deelnemer verwelkomen en zijn we dus begonnen met een kennismakingsrondje.
Vervolgens is David 'los' gegaan: in een hoog tempo werden ongelofelijk veel verschillende zaken belicht die écht beter kunnen op je site, waarbij hij het vaak ook onderbouwde met sprekende statistiek. Driftig werden er notities gemaakt en mijn lijstje, samengevoegd met die van de afgelopen Joomla dagen, zorgt voor héél wat werk de komende tijd. Uiteraard hebben we ook stil gestaan bij zijn iDeal integratie met Joomla artikelen (cciDEAL Simpel) en andere Joomla extensies zoals Virtuemart, HikaShop en RSform PRO. Ik heb het niet geteld maar voor mij waren het veel meer dan 10 tips !

Kom elke eerste dinsdag van de maand naar de JUG071 om niet het beste van Joomla te missen!

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.