Waarschuwing
Kan map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/joomlacommunitynl/data/test.joomlacommunity.nl/public_html/cache/com_content
Bericht sluiten

| Door: Sander Potjer. | Categorie: Gebruikersgroepen.

Nieuwe Joomla gebruikersgroep in regio Venlo

jc-gebruikersgroep-venloInmiddels zijn de eerste Joomla gebruikersgroepen alweer bijna een jaar geleden van start gegaan. Met regelmaat - diverse regio's maandelijks - zijn er bijeenkomsten door Nederland en Belgie waar vele Joomla gebruikers, professionals, ontwikkelaars, vormgevers, hobbyisten, etc.. op af komen.

Eerste bijeenkomst regio Venlo 2 maart

Komende woensdag 2 maart gaat er een nieuwe gebruikersgroep van start in de regio Venlo. Ludo Arts en Rudolf Rigtering hebben aangeboden om de bijeenkomsten voor de regio Venlo te organiseren, onze hartelijke dank hiervoor! Om 19:00 komt de nieuwe gebruikersgroep bij elkaar in "In den Dorstigen Haen" in Venlo. Het thema van deze eerste bijeenkomst is "NIEUW", in de zin van de nieuwe gebruikersgroep en Joomla 1.6. Meer informatie over deze bijeenkomst.

Je bent van harte welkom!

Of je nu al veel kennis hebt van Joomla of juist oriënterend aan het rondkijken bent, iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan de bijeenkomsten. Op www.joomlacommunity.nl/venlo blijf je op de hoogte van de komende bijeenkomsten en kan je je aanmelden voor de bijeenkomsten. Tot aanstaande woensdag in Venlo!

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.