Heeft u een Joomla-website of wilt u er een bouwen? Op maandag 25 september 2017 gaat de Joomla Utrecht Gebruikersgroep (JUG) beginnen met een eerste van een serie van 6 maandelijkse bijeenkomsten op de 4e maandag van de maand. De avonden zijn bedoeld om beginnende Joomla website bouwers of gebruikers te helpen met het beter begrijpen van hun eigen website. Deze inloopavonden vinden plaats in Buurtcentrum Voorn, Akkrumerraklaan 131 in Utrecht en beginnen om 19:30 uur.  
Het is geen cursus, dus kunt u de eerste avond niet, kom dan op een van de andere maandagavonden. Het maakt niet uit welk niveau u heeft: we helpen u als u het ingewikkeld vindt om plaatjes of teksten op uw site te zetten, maar bijvoorbeeld ook als u wilt weten welk programmaatje u nodig heeft om een nieuwsbrief te versturen en hoe u dit in Joomla moet installeren. Wij willen u dat en nog heel veel meer uitleggen en laten zien. Leren van elkaar.
 


Snapt u iets niet in Joomla?
Joomla websites worden wereldwijd gebruikt en gemaakt en regelmatig verbeterd door vrijwilligers uit de internationale Joomla-community. Dat heet een open source systeem. Joomla websites zijn gratis maar je moet wel enige kennis hebben om een eigen Joomla website te maken. Dat staat allemaal op internet, ook hoe je de teksten of plaatjes er op moet zetten. Maar niet iedereen komt er uit. Daarom start de Joomla Utrecht Gebruikersgroep deze 6 beginnersavonden zodat u met al uw beginnersproblemen langs kunt komen. Als u uw eigen laptop meeneemt samen met de inlogcodes van uw Joomla website dan kunnen wij het probleem op uw eigen computer oplossen en laten zien hoe u dit voortaan zelf kunt doen, of we gebruiken een van onze eigen laptops en kunt u via de beamer meekijken.
 
Joomla Utrecht Gebruikersgroep
De Joomla Utrecht Gebruikersgroep wordt, net als de andere JUG's in Nederland, gerund door vrijwilligers die met Joomla websites werken en vaak in opdracht van klanten Joomla websites bouwen. Omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen met Joomla kan werken organiseren wij deze laagdrempelige, voor iedereen toegankelijke Joomla help-bijeenkomsten voor beginners. Bent u al wat gevorderd met uw kennis van Joomla dan zijn er op de 2e maandag van de maand dezelfde soort bijeenkomsten voor de wat meer gevorderden. Zie https://www.joomlacommunity.nl/agenda/joomla-gebruikersgroepen/utrecht-de-meern  
 
Dag, tijd en Locatie
Maandag 25-09-2017 start om 19:30 uur, Buurtcentrum Voorn, Akkrumerraklaan 101-131, Utrecht
En verder elke 4e maandag van de maandag
Kosten € 10 per avond voor zaalhuur en koffie en thee

Reageer

1000 Resterende tekens