Waarschuwing
Kan map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/joomlacommunitynl/data/test.joomlacommunity.nl/public_html/cache/com_content
Bericht sluiten

| Door: Wilma Pot. | Categorie: Utrecht.

Verslag JUG Utrecht 11 november 2019 – Dokter Joomla! XXL

Nieuws

  • Er zal een spreker gezocht worden om ons iets te komen vertellen over hoe je Joomla beter kan promoten naar klanten toe en hoe de pluspunten t.o.v. Wordpress uit te lichten. Ook de vraag of het zinnig is een paar websites te bouwen waaruit klanten (als een soort kant-en-klaar pakket) een website kunnen kiezen. We zijn benieuwd of dat vruchten afwerpt.
  • Patrick is naar de Pizza Bugs and Fun geweest op 19 oktober te Bussum. Was zoals altijd gezellig om onderling bugs te fixen.
  • Joostock zal 29 november in Arnhem plaatsvinden, er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.
  • Opgemerkt wordt dat CCIdeal de ondersteuning voor RSEvents en RSMemberships gestopt heeft in de nieuwe versie 5. Voor RSEvents kan je bij RSJoomla een Ideal-plugin bijkopen.

Dokter Joomla XXL

Patrick heeft voor een drukkerij een vooraankondiging voor het Lekker & Simpel magazine gemaakt, wat hij laat zien. Je kan dit magazine al voor verschijning bestellen en betalen. Er is ook een plugin voor Belgische betalingen toegevoegd. Het aantal bestellingen loopt storm. Erg fijn dat de drukker zo alvast een idee krijgt van de oplage die hij moet gaan drukken.

Erik legt het probleem voor dat hij op de website van zijn theater de oude voorstellingen op een andere server heeft staan, maar voor elk event een landingspagina wil maken. Hij heeft nu de constructie dat er een Iframe ingeladen wordt, maar het nadeel daarvan is dat - doordat er een hele pagina in het Iframe opgenomen is - het logo en menu dubbel zichtbaar is (zowel dat van de Iframe als van de pagina waarin het geladen is). De groep geeft enige suggesties om te bezien of het opgelost kan worden door bijv. een andere/lege template voor deze pagina’s te kiezen, modules uit te zetten of iets dergelijks.

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.