Waarschuwing
Kan map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/joomlacommunitynl/data/test.joomlacommunity.nl/public_html/cache/com_content
Bericht sluiten

| Door: Wim Strik. | Categorie: Gebruikersgroepen.

Verslag oktober bijeenkomst van JUG Almere

jc-gebruikersgroep-almereAfgelopen woensdagavond hebben we weer een JUG Almere bijeenkomst gehouden in de ZZP werkplaats NCPlaza in Almere-Haven. Het onderwerp van de avond was “favoriete extensies”. Martijn Boomsma vertelde ons iets over Admin Tools van het Akeeba Team, onder leiding van Nicholas K. Dionysopoulos.

Admin Tools is een Joomla! extensie die de administratie van je website gemakkelijker maakt. Tevens biedt het een verbeterde veiligheid, zo kan Admin Tools je op de hoogte van de nieuwe Joomla! updates en kun je permissies van bestanden en directory's herstellen. Ook kun je eenvoudig onderhoud en herstel van de database uitvoeren, de site beveiligen met een htaccess-bestand en het bevat zelfs een geavanceerde Web Application Firewall om de meest voorkomende aanvallen op je site te voorkomen.

Wim Strik vertelde wat over zijn favoriete extensie(s), een bundel van handige tools onder de naam NoNumber, die Peter van Westen maakt en onderhoud. De bundel bevat o.a. AdminBar Docker, Advanced Module Manager, Articles Anywhere, BetterPreview, Cache Cleaner, CDN for Joomla!, Content Templater, CustoMenu, DB Replacer, Modalizer, Modules Anywhere, ReReplacer, Slider, Snippets, Sourcerer, Tabber, Timed Styles, Tooltips en What? Nothing! Om de bundel eenvoudig te kunnen onderhouden en updaten is er de NoNumber! Extension Manager, waarmee je de extensies uit de bundel met een druk op de knop kunt installeren herinstalleren en updaten.

Volgende maand is het onderwerp, sitenavigatie en menu’s. Meer informatie en aanmelden.

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.