Henk van CannNa vijf jaar initiatiefnemer en 4 jaar organisator te zijn geweest van de Joomladagen voor Nederland en Vlaanderen heeft Stichting POST - onder leiding van Henk van Cann - besloten het Joomladagen stokje over te dragen aan JoomlaCommunity.nl. Leden van deze Nederlandse community zijn al jaren actief voor de Joomladagen. Daarnaast zijn er een aantal trouwe ongebonden leden in het Joomladagen organisatie team.

Henk van Cann gaat zich volledig concentreren op zijn bedrijf 2Value. En daarbinnen zijn passie: het samen sterk laten staan van teams zzp'ers voor grotere opdrachtgevers van websites, intranetten en webshops. Teams bestaan uit kleine zelfstandigen experts die iets doen met Joomla, Drupal en Magento.

Het organisatieteam van de Joomladagen en JoomlaCommunity.nl bedanken Henk voor zijn jarenlange inzet in de Joomla community door het organiseren van de Joomladagen. Dankzij Henk vonden de eerste wereldwijde Joomladagen in Nederland plaats (april 2006) waarna er nog vier succesvolle edities volgden! Hartelijk dank!

Binnenkort komt het organisatieteam van de Joomladagen bij elkaar om plannen voor de editie van 2011 te maken. Schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg de website voor meer informatie over de Joomla!dagen in 2011!

4 reacties

EasyDiscuss Avatar
Meta Kruijs
Applaus voor Henk!! Ik ga hem zeker missen in het team. <br />Alle vrijheid die we kregen om het team te worden zoals we nu zijn. Dank voor de helemaal-niet-irritante-sturing en dank voor de bereikbaarheid. Ik vergeet nooit onze skypevergaderin g in de lounge van mijn wintersportoord , ergens laat in de avond.<br /><br />Bedankt Henk! Tot op de dagen zelf.
EasyDiscuss Avatar
decrypt
Dat kan je denk ik wel over laten aan de mensen van JoomlaCommunity .<br /><br />Wel vrees ik voor de partijdigheid hierdoor. sad
EasyDiscuss Avatar
Sander Potjer
Henk, hartelijk dank voor al je inzet in alle Joomladagen in de afgelopen jaren in Nederland. We gaan je in het team missen, maar gelukkig hebben we de wiki nog ;-)
EasyDiscuss Avatar
Anja Hage
Inderdaad, we gaan je zeker missen in het team!<br />Bedankt voor de fijne samenwerking en de geduldige sturing, daar kunnen we met het team op verder bouwen om van de Joomla!Dagen 2011 ook een groot succes te maken :-)

Reageer

1000 Resterende tekens