Joomla! 3.6.3 is nu beschikbaar. Dit is een bug-fix release voor de 3.x serie van Joomla. Deze release lost de terugwaardse compatibliteitsbreak op die in Joomla! 3.6.1 is gemaakt voor de artikelvolgorde. Verder bevat het een groot aantal kleine verbeteringen en bug fixes.

Wat zit er in 3.6.3

In Joomla! 3.6.3 zijn meer dan 350 PR's samengevoegd die een groot aantal verbeteringen op divers gebied doorvoeren. Ook zijn de wysiwyg tekstverwerkers geüpdatet:

  • TinyMCE naar 4.4.3
  • CodeMirror naar 5.18.0 

Kijk, voor bekende problemen met de 3.6.3 release, op de Versie 3.6.3 FAQ documentatie site.

Het doel van het Production Leadership Team is om door te gaan met het regelmatig ter beschikking stellen van updates aan de Joomla community. Leer meer over het ontwikkelen van Joomla via het Joomla Developer Network.

Download

Lees de Installatieinstructies en Technische vereisten
Lees ook de FAQ 3.6.3 voor updaten of installeren

Update pakket: Download Joomla! 3.6.3 (Update pakket) »

Let op: Lees de algemene update instructies voor het updaten. Denk er aan de cache van de browser op te schonen na het upgraden. Rapporteer, indien je een bug in Joomla vindt, het op de Joomla! Issue Tracker.

Hoe kun je helpen met het ontwikkelen van Joomla!?

Er is een groot aantal manieren waarop je actief kunt bijdragen aan Joomla. Het maakt niet uit of je codeur, integrator, of alleen maar gebruiker van Joomla bent. Je kunt contact op nemen met wie dan ook in de PLT om meer informatie te krijgen, of, als je daar klaar voor bent, direct in de Joomla! Bug Squad springen.

De Joomla! Bug Squad is een van de actiefste teams in het Joomla! ontwikkelproces en zoekt altijd mensen (niet alleen ontwikkelaars) die kunnen helpen bugs rapporten uit te zoeken, patches te coderen en oplossingen te testen. Het is een geweldige manier om je kennis van Joomla te verhogen en ook een goede manier om nieuwe mensen te ontmoeten van over de hele wereld.

Als je geïnteresseerd bent lees dan over ons in de Joomla! Documentatie Wiki en als je wilt toetreden e-mail dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Je kunt ook de Joomla! ontwikkeling helpen door degenen te danken die betrokken zijn in vele gebieden van het proces. In het fgelopen jaar zijn bijvoorbeeld meer dan 1.250 bugs opgelost door de Bug Squad.

Het Project wil ook de bijdragers bedanken die de tijd hebben genomen werk voor te bereiden en in te brengen in het Joomla! CMS en het Framework.

Veel dank aan onze vrijwilligers

Veel dank gaat uit naar iedereen die heeft bijgedragen aan de 3.6 release!
Bezoek onze 3.6 pagina in je taal om de de belangrijkste functies van Joomla! 3.6 te ontdekken en vind een lijst met bijdragers op onze dank je pagina.

Verspreid de Joomla! liefde

Zoek je naar de officiële afbeeldingen voor je blog, een banner op je site of een afbeelding om op sociale media te delen? Je vindt ze hier hier.

2 reacties

EasyDiscuss Avatar
Wim
Is deze update nou veilig of niet?<br />Op de jug010 vertelde Roland Dalmulder al over enkele problemen met deze update (o.m. bij dubbele authenticatie zou je niet meer kunnen inloggen - toch geen geringe bug).<br />Ik wacht het dus nog even af.<br />Iemand al ervaringen?
EasyDiscuss Avatar
Lex Reurings
Ik zou maar wachten tot dinsdag; dan komt er een belangrijke veiligheidsupda te: 3.6.4<br />https://www.facebook.com/groups/jug030/permalink/538137563046226/

Reageer

1000 Resterende tekens