Vandaag is het alweer twee jaar geleden dat de Nederlandstalige Joomla! community JoomlaCommunity.nl van start is gegaan. Ook het afgelopen jaar hebben de diverse teams niet stilgezeten en is er volop gewerkt aan nieuwsartikelen, vertalingen (Joomla 1.6 is inmiddels ook bijna gereed), documentatie en het begeleiden van Joomla gebruikers op het forum.

Een van de highlights van afgelopen jaar is de start van de Joomla gebruikersgroepen, met grote regelmaat komen Joomla gebruikers op diverse plaatsen in Nederland en België bij elkaar om ervaring en tips uit te wisselen. Een ander leuk en gezellig evenement was J and Beyond in Duitsland waar JoomlaCommunity.nl een community huis had geregeld. Een geslaagd schoolreisje zoals door vele genoemd.

JoomlaCommunity.nl staat aan de vooravond van een aantal spannende ontwikkelingen waar erg naar uit wordt gekeken. De exacte inhoud hiervan houden we nog even voor ons maar er zal spoedig meer informatie volgen! Heel even geduld dus nog :)

We willen graag iedereen bedanken die zijn of haar steentje heeft bijgedragen in het afgelopen jaar, teamleden, organisatoren van de gebruikersgroepen, forum gebruikers, (inter)nationale Joomla! vrienden, gast-auteurs en natuurlijk jij als bezoeker! Mocht je zelf ook een idee hebben voor een bepaalde bijdrage of een actievere bijdrage willen leveren nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen.

joomlacommunity-1jaar

8 reacties

EasyDiscuss Avatar
Hans van der Meer
Gefeliciteerd!
0
EasyDiscuss Avatar
renem
Van harte!
0
EasyDiscuss Avatar
mandersp
Gefeliciteerd en nog vele jaren toegewenst...
0
EasyDiscuss Avatar
Marc Hondorp
Gefeliciteerd, en nog meerdere jaren erbij!
0
EasyDiscuss Avatar
bazelaar
Gefeliciteerd. Sinds 2 jaar hoefde ik nog maar naar één Nederlandse site te gaan. Professioneel, uitgebreid en zeer interessant.
0
EasyDiscuss Avatar
Jeremy
Van harte gefeliciteerd!: D
0
EasyDiscuss Avatar
hansquist
Gefeliciteerd! Op naar het eerste lustrum!
0
EasyDiscuss Avatar
graaf848
Van harte gefeliciteerd. Ben het helemaal eens met Bazelaar.Met z'n allen helpen we jullie naar het 1ste lustrum!
0

Reageer

1000 Resterende tekens