Joomlacursussen JUG Heerenveen

  • Rineke Rottiné
  • Onderwerp Auteur
  • Gebruiker
  • Gebruiker
Meer
21 aug 2016 20:09 #1266 door Rineke Rottiné
Joomlacursussen JUG Heerenveen werd gestart door Rineke Rottiné
Cursusseizoen 2016-2017

HCC Joomla! Heerenveen organiseert in het seizoen 2016-2017 vier cursussen:
  • Starterscursus Joomla
  • Gevorderdencursus Joomla
  • HTML en CSS-cursus
  • Templatecursus Joomla
In september 2016 gaan de cursussen van start. Iedere cursus bestaat uit 9 maandelijkse bijeenkomsten.

Starterscursus Joomla!
Al een aantal jaren een succes, onze Starterscursus Joomla. Ook het komende seizoen bieden we een nieuwe groep de gelegenheid zich de basisbeginselen van het maken en beheren van een website met Joomla eigen te maken in de Starterscursus Joomla.
Lees meer over de Starterscursus Joomla!

Gevorderdencursus Joomla!
Niet meer weg te denken uit ons aanbod: onze Gevorderdencursus Joomla. De Gevorderdencursus is een prima vervolg op de Starterscursus en gaat dieper in op de mogelijkheden die Joomla biedt. In deze cursus onder andere aandacht voor uitbreiden van de mogelijkheden van Joomla met extensies, enige basiskennis van templates, meertalige websites en veiligheid van je website.
Lees meer over de Gevorderdencursus Joomla!

HTML en CSS-cursus
Onze HTML en CSS-cursus is een praktijkgerichte training. Na de cursus heb je voldoende handvatten om door te st(r)omen naar de Templatecursus Joomla , maar hij kan ook prima worden gevolgd als je alleen kennis wilt opdoen van de webtalen HTML5 en CSS3.
In deze cursus wordt een stevige basis van de webtalen HTML5 en CSS3 gelegd. Of je nu een statische website hebt of een website met een CMS als Joomla, geen enkele website kan bestaan zonder HTML. Met CSS kun je je webpagina verder opmaken met bijvoorbeeld (achtergrond-)kleuren, randen, lettertypes, grootte van het lettertype enz. Als je zelf de controle wilt over het uiterlijk van je website of zelf een template wilt maken of aanpassen, kun je niet zonder kennis van deze webtalen.
Lees meer over de HTML en CSS-cursus

Templatecursus Joomla!
Voor diegenen die zich willen verdiepen in het vormgeven van de Joomla website bieden we een Templatecursus Joomla. De template bepaalt immers het uiterlijk van de Joomlawebsite!
Een template volledig zelf kunnen bouwen en alle functionaliteit geven die je website nodig heeft, is de wens van veel Joomla websitebouwers. Er zijn op internet weliswaar veel gratis of betaalde kant-en-klare Joomla-templates te vinden, maar het zelf bouwen of aanpassen van een bestaande template geeft veelal veel meer mogelijkheden. Met kennis van de opbouw en structuur van een template wordt het een stuk gemakkelijker om een template helemaal naar je eigen hand te zetten.
Verschillende webtalen worden gebruikt in een Joomla-template waarvan HTML en CSS de belangrijkste zijn. Maar ook XML, PHP, Javascript, Less en eigen Joomla tags zullen de revue passeren.
Lees meer over de Templatecursus Joomla!
Onderwerp is gesloten.
Gemaakt door Kunena