1 maart 2016 - Thema-avond "Extensies van Joomlashine, wat kan ik ermee?"

  • Rineke Rottiné
  • Onderwerp Auteur
  • Gebruiker
  • Gebruiker
Meer
25 feb 2016 10:49 #3382 door Rineke Rottiné
Roel Tiemersma en Berend Bouma zullen vanavond JSN-extensies van Joomlashine bespreken. JoomlaShine is een op Joomla gerichte template- en extensie-ontwikkelaar uit Vietnam. die de leverancier is van onder andere JSN Pagebuilder, EaseySlider, PowerAdmin, ImageShow en UniForm. Een paar van deze extensies worden tijdens deze avond behandeld: PowerAdmin, EasySlider en UniForm.

JSN PowerAdmin
Met JSN PowerAdmin, met daarin de Sitebeheerder, kun je onder andere snel in één venster artikelen, menu’s en module’s aanmaken en bewerken en zelfs met één muisklik de moduleposities in de template laten zien. Ook kan je met Poweradmin de volgorde van de menu-items door middel van drag-en-drop (klik en sleep) verplaatsen.

JSN EasySlider
JSN EasySlider stelt je in staat om op een geavanceerde manier de inhoud van je site te presenteren. Met de “drie I’s” van Imposant – Informatief – Interactief. Imposant door aandacht te trekken en vast te houden, Informatief om je boodschap effectief over te brengen en Interactief door specifieke Call-To-Actions (uitnodigingen om actie te ondernemen).

Het is mogelijk om dynamische inhoud zoals tekst, video en afbeeldingen te synchroniseren en de extensie biedt de mogelijkheid tot het maken van mooie effecten. JSN Easyslider heeft een bijzonder gebruikersvriendelijke interface, een Drag-en-Dropfunctie, een WYSIWYG editor (What You See Is What You Get), een Timeline-editor en live preview. Kortom, alles wat je nodig hebt om een fantastische slider te maken, zonder dat je daarvoor kennis van code hoeft te hebben.

JSN UniForm
JSN UniForm is een formulierextensies voor Joomla, waarmee je op een gemakkelijke manier geavanceerde formulieren kunt maken. Van simpele contactformulieren tot uitgebreide enquêteformulieren. Met behulp van de ingebouwde validatieregels kan je je bezoekers instrueren, zodat het invullen van een formulier correct gebeurt. De ingediende formulieren worden op de server zowel in een XML- als in een Excelbestand opgeslagen. Opmaak en kleurstelling, alles is gemakkelijk in te stellen. En natuurlijk is JSN UniForm responsive, waardoor het formulier er zowel op de desktopcomputer als op een smartphone goed uitziet. De bijgeleverde documentatie is zeer uitgebreid en, hoewel in het Engels, gemakkelijk te begrijpen.

Kom ook naar deze interessante en leerzame avond!
Onderwerp is gesloten.
Gemaakt door Kunena