geen facebook meer na ssl installatie

  • Gast
  • Gebruiker
  • Gebruiker
Meer
15 jun 2016 17:56 #1933 door Gast
geen facebook meer na ssl installatie werd gestart door Gast
LS

Graag jullie support:heeft iemand ervaring met socal media buttons en content (van Facebook) op Joomla 3 site met een https verbinding ? Sinds ssl is geïnstalleerd en wij overgegaan zijn naar https, werken de buttons en de content van Facebook niet meer. Ik heb verschillende extensies geprobeerd, maar alles wordt geblokkeerd blijkbaar. Ik kan hierover nergens iets vinden wat dit zou verklaren.

De enige opmerking die ik hoorde was dat er misschien iets is met de communicatie van Facebook naar de site (van http naar https). Het is echter communicatie van https (eigen site) naar https (Facebook) dus volgens de definitie is dat toch geen mixed content. Ik heb de site gecheckt en wat er aan mixed content aangemerkt wordt is met een vraagteken aangemerkt (verwijzing naar een paar krantenartikelen). Dat is in ieder geval ook echter geen blocked mixed content. Het iframe dat verwijst naar Facebook wordt ook niet aangemerkt als dusdanig en verwijst naar Facebook wat tegenwoordig dus op een beveiligde site staat.
Bij Facebook kan ik geen plek vinden waar ik hierover een vraag kan stellen. Ik vermoed wel dat dit specifiek een Facebook probleem is. De ontwerper van de module heeft overigens niet gereageerd.

Waarom zo consequent deze modules, of code niet geladen wordt is mij de nog steeds een raadsel en waarom niet meer daar last van hebben snap ik ook niet (althans ik heb deze topic nergens kunnen vinden).
www.supportfryslan.nl/

Met vriendelijke groet.
Discussie gesloten.
  • Niels van der Veer
  • Gebruiker
  • Gebruiker
  • Fulltime nerd
Meer
15 jun 2016 17:56 #1934 door Niels van der Veer
Beantwoord door Niels van der Veer in topic geen facebook meer na ssl installatie
Ik zie geen facebook buttons op je website staan momenteel.
Kun je wat duidelijker zijn in wat wat er precies niet werkt?
Discussie gesloten.
Gemaakt door Kunena