Image Recycle Manager info

  • john01
  • Onderwerp Auteur
  • Gebruiker
  • Gebruiker
Meer
28 jan 2017 02:50 #11590 door john01
Image Recycle Manager info werd gestart door john01
Image Recycle Manager is een Joomla extensie

Hier de daadwerkelijke werking van zo een component.

1476 foto's zijn er ge-optimized, maar wat is daadwerkelijk resultaat.

Vanuit de eerste test resultaat was de
PageSpeed score 100%
Yslow Score was 96%

Image Recycle Manager

Men kan diverse folders kiezen die je optimize, bij GTmetrix kan men al direct zien in welke folder de hoogste scoren staat van foto's die moet worden ge-optimized. Met Image Recycle Manager is het dus verstandig om juist alleen die folders te pakken, dan alles.

Zo gezegd zo gedaan, alles ge-optimized, en de score was
PageSpeed score 100%
Yslow Score was 98%

Resultaat dus maar 2%, maar nu komt het mooie van alles. Je zal snel denken, goed we hebben alles ge=optimized dan hebben we ook niet meer dat programma nodig. Dus ik had alles eens even uitgezet, en direct daarna een test uitgevoerd GTmetrix.
De scoren was per direct terug op de oude situatie, met andere woorden alles wat op je server staat wordt niet ge-optimized, maar al die foto's worden opgeslagen bij Image Recycle Manager server.

Dit wil aangeven, dat je verplicht bent, om een account aan te maken en ervoor te betalen om de foto's ge-optimized te houden.

Nu rijst de vraag natuurlijk, heeft het dan wel nut. De kosten zijn dan wel hoog per maand een bedrag van 10.000 images $ 10,- per maand, ieder mag het zelf weten om ergens een account te nemen en ervoor te betalen zou zonden zijn van je geld.

Gezien, dat bij welke plugin je ook gebruikt om je foto's te ge-optimized ook de Optimize periodicity zou kunnen veranderen. Van bijvoorbeeld om de minuut tot over pas 48 uur. Echter nu komt de smerige truc in het geheel, zodra men de Optimize periodicity op bijvoorbeeld 48 uur zet, zie je direct bij een nieuwe scan bij GTmetrix dat snelheid weer terug is gedaald waar je begonnen was.

Nu denk je direct ja ach ik heb 1GB of content, around 10K images and PDF files, dat zou je dan moeten berekenen dat hoeveel foto's jij hebt maal de ferquintie dat je optimeze in werking wilt hebben staan.

Je kan de hoeveelheid foto's die niet ge-optimized moet worden, allemaal uitzetten. Je kunt namelijk alle folders op de server aan of uit zetten tot aan de foto's die je wel ge-optimized moet hebben.

Hoe kom je er achter welke foto's echt ge-optimized moet worden, op hun website kan je namelijk een Generate PDF report: laten aanmaken. Daarin staat exact vermeld welke foto's er moeten worden ge-optimized. Zo zou je dus met een grote website met zeer veel foto's ge-optimized blijven voor die $10 dolar per maand.

Zoals in aller begin werd aangegeven, heb ik dus in totaal 1476 foto's waarvan maar 10 foto daadwerkelijk ge-optimized moest worden voor maar 2% meer snelheid te behalen.
Discussie gesloten.
Gemaakt door Kunena