In Almere, Amsterdam, Arnhem & Nijmegen, Assen, Enschede, Heerenveen, 's Hertogenbosch en Rotterdam komen Joomla gebruikers komende maand weer bij elkaar voor een bijeenkomst van de Joomla gebruikersgroepen. Doe Joomla kennis op, deel jouw kennis en leer andere Joomla gebruikers kennen.

Iedereen is van harte welkom op een van de bijeenkomsten, van beginnende Joomla gebruikers tot ervaren ontwikkelaars. De toegang is in de meeste gevallen gratis, soms worden nog de kosten voor de zaalhuur gedeeld door de bezoekers. Als er geen gebruikersgroep bij jou in de buurt zijn kan je op het forum kijken of er genoeg interesse is voor het starten van een nieuwe groep, reeds diverse topics staan hierover in het forum! Hopelijk mogen we je binnenkort (weer) op een van de bijeenkomsten verwelkomen!

gebruikersgroepen

Maandag 3 oktober, 20.00 uur: regio Amsterdam (Social Media)

jc-gebruikersgroep-amsterdamHet onderwerp van deze bijeenkomst van Joomla Gebruikersgroep Amsterdam is social media. We zullen met elkaar ervaringen delen over de mogelijkheden van social media, wat je er zoal mee kunt bereiken en natuurlijk welke Joomla extensies er zijn om in te zetten.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 3 oktober, 20.00 uur: regio Arnhem & Nijmegen (nnb)

jc-gebruikersgroep-arnhemOp dit moment staat het onderwerp nog niet vast. Wel kun je deze datum vast in je agenda schrijven. Lijkt het je leuk om deze avond je presentatie te geven of op een andere wijze aandacht te vragen voor je thema dan horen we het graag.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 4 oktober, 19.30 uur: regio Heerenveen (CCK's)

jc-gebruikersgroep-heerenveenSander Potjer houdt deze avond een presentatie over CCK's en wat de mogelijkheden ervan zijn. CCK extensies voor Joomla zijn hot! In korte tijd zijn er vele CCK extensies voor Joomla op de markt verschenen.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 4 oktober, 19.30 uur: regio 's-Hertogenbosch (Multisite)

jc-gebruikersgroep-s-hertogenboschHet onderwerp van deze bijeenkomst van de gebruikersgroep regio 's-Hertogenbosch is multisite Joomla! installatie. Zoals iedere maand zal er ook een website van een van de deelnemers worden besproken. Presenteer een van je websites en ontvang opbouwende feedback van de andere deelnemers.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 10 oktober, 19.30 uur: regio Assen (Als team een website bouwen)

jc-gebruikersgroep-assenWe stellen een domein beschikbaar (domeinnaam volgt) met een kale Joomla 1.6 installatie, waarop iedereen die mee wil bouwen rechten krijgt. Op 10 oktober kunnen we in grote lijnen bespreken: content en look&feel, globale componentkeuze en natuurlijk wie wat leuk vindt om op te pakken.In de volgende bijeenkomsten in 2011 kunnen we na het hoofdonderwerp het laatste kwartiertje of zo gebruiken om de voortgang en problemen door te nemen.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 11 oktober, 20.00 uur: regio Enschede (Meertalige websites)

jc-gebruikersgroep-enschedeThema van deze meeting is meertalige websites. Voor een meertalige website in 1.5 heb je als extensie JoomFish nodig. In 1.7 kan met de core een meertalige website gebouwd worden. Er is echter een groot verschil in structuur, opzet en werkwijze tussen beide versies. Dit gaan we nader onderzoeken en uitlichten en de voor en nadelen proberen we op een rijtje te zetten aan de hand van voorbeeldwebsites.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 24 oktober, 19.00 uur: regio Rotterdam (respect & money met Joomla)

jc-gebruikersgroep-rotterdamHenk van Cann geeft een presentatie "earning respect & money with Joomla"

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Woensdag 26 oktober, 20.00 uur: regio Almere (nnb)

jc-gebruikersgroep-almereHet onderwerp voor de 3e bijeenkomst van gebruikersgroep Almere is nog niet bekend. Suggesties zijn welkom!

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Reageer

1000 Resterende tekens