In februari zullen er elf bijeenkomsten plaatsvinden van Joomla Gebruikersgroepen in Nederland en België. Doe Joomla kennis op, deel jouw kennis en leer andere Joomla gebruikers kennen!

Iedereen is van harte welkom op een van de bijeenkomsten, van beginnende Joomla gebruikers tot ervaren ontwikkelaars. De toegang is in de meeste gevallen gratis, soms worden nog de kosten voor de zaalhuur gedeeld door de bezoekers. Als er geen gebruikersgroep bij jou in de buurt zijn kan je op het forum kijken of er genoeg interesse is voor het starten van een nieuwe groep, reeds diverse topics staan hierover in het forum! Hopelijk mogen we je binnenkort (weer) op een van de bijeenkomsten verwelkomen!

gebruikersgroepen

Maandag 4 februari, 20.00 uur: regio Amsterdam

jc-gebruikersgroep-amsterdamOnderwerp: de agenda voor 2013. We denken dat we met jullie input snel een mooi programma kunnen maken. Dan kunnen we daarna snel overgaan op de nieuwjaarsborrel!

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 5 februari, 19.30 uur: regio Heerenveen

jc-gebruikersgroep-heerenveenJe hebt erg je best gedaan om de zeven zonden van het schrijven van webteksten te vermijden, en dan? De webteksten moeten ook nog aantrekkelijk gepresenteerd worden! Prettig leesbaar voor je bezoekers en gemakkelijk te vinden. Van belang daarbij zijn de layout van je website, het kleurgebruik, de gebruikte lettertypes en de navigatiestructuur. Om maar een paar voorbeelden te noemen.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 5 februari, 19.30 uur: regio 's-Hertogenbosch

jc-gebruikersgroep-s-hertogenboschOnderwerpen: applicatie maken met Joomla formulieren extensie Chronoforms - Gert-Jan Radstaake (www.gj-r.nl - @gjrweb) en "hoe om te gaan met klanten en de (technische) mensen die (mee) werken aan hetzelfde project" - Mike Koudijs (www.feel-the-sence.com - @feelthesence)

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 5 februari, 20.00 uur: regio Enschede

jc-gebruikersgroep-enschedeDeze bijeenkomst zal Ton ons meer gaan vertellen over MySQL, databasebeheer en PHP. Op de vorige bijeenkomsten is tevens afgesproken dat alle aanwezigen een leuke bijdrage leveren door iets te laten zien wat zij met Joomla of een extensie gedaan hebben. Dit kan een kleine module zijn, een leuke aanpassing, tot een uitgebreid component. Alles mag en alles is interessant!

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 11 februari, 19.30 uur: regio Alphen a/d Rijn

jc-gebruikersgroep-alphenadrijnLeer alles over Joomla! webwinkels zoals Virtuemart en andere betaal extensies zoals RSForm!Pro en Akeeba Subscriptions. Deze presentatie wordt gegeven door e-commerce expert David-Andrew van Chill Creations, een Joomla! extensie ontwikkelaar, bekend van cciDEAL en ccNewsletter.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 11 februari, 19.30 uur: regio Utrecht

jc-gebruikersgroep-utrechtEen kijkje achter de schermen en een fluitje van een cent... Dit is in het kort waar het om gaat vanavond. Het zijn de beschrijvingen van presentaties van twee van onze trouwe bezoekers. We kijken achter de schermen van een website door Frits Jongbloets van Studio De Oorzaak. Fluitje van een cent, dacht Anja de Crom, toen ze begon aan de migratie van de website Schrijversvakschool.nl, zij deelt haar ervaring.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 12 februari, 19.30 uur: regio Zwolle

jc-gebruikersgroep-zwolleWe gaan dit keer (12 februari) zonder spreker weer gewoon onder elkaar nieuws, oplossingen en uitdagingen uitwisselen..... Nuttig voor iedereen. Altijd succesvol en in een ontspannen sfeertje..

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 18 februari, 19.30 uur: regio Arnhem & Nijmegen

jc-gebruikersgroep-arnhemMarijke Stuivenberg komt ons meer vertellen over meertalige websites met Joomla

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 19 februari, 19.00 uur: regio Rotterdam

jc-gebruikersgroep-rotterdamJoomla en social media integratie. Hoe zet je standaard tools van Twitter op je site? Hoe integreer je Facebook? Hoe werkt Jomsocial? En welke plugins gebruik jij?

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Zaterdag 23 februari, 9.30 uur: regio Antwerpen

jc-gebruikersgroep-antwerpenOp vraag van de gebruikers en de leden van de JUG Vlaanderen zijn er nu maandelijks bijeenkomsten in het CVO te Temse. Ook is er een website opgezet waar je alles kunt lezen, alsook de data en agendapunten kunt raadplegen van de volgende vergadering. Kijk maar eens op http://www.jugvlaanderen.be

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Woensdag 27 februari, 20.00 uur: regio Breda

jc-gebruikersgroep-bredaPatrick Faasse van Open Source Design zaal een presentatie verzorgen over Content Construiction Kits in zijn algemeenheid en zijn produkt Form2Content in het bijzonder. Het is een presentatie uit de eigen omgeving: Patrick zelf is bezoeker van de JUG Breda bijeenkomsten en zijn bedrijf Open Source Design is in Breda gevestigd!

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Reageer

1000 Resterende tekens