In de vakantiemaand augustus zullen er vier bijeenkomsten plaatsvinden van Joomla Gebruikersgroepen in Nederland en België. Doe Joomla kennis op, deel jouw kennis en leer andere Joomla gebruikers kennen!

Iedereen is van harte welkom op een van de bijeenkomsten, van beginnende Joomla gebruikers tot ervaren ontwikkelaars. De toegang is in de meeste gevallen gratis, soms worden nog de kosten voor de zaalhuur gedeeld door de bezoekers. Als er geen gebruikersgroep bij jou in de buurt zijn kan je op het forum kijken of er genoeg interesse is voor het starten van een nieuwe groep, reeds diverse topics staan hierover in het forum! Hopelijk mogen we je binnenkort (weer) op een van de bijeenkomsten verwelkomen!

gebruikersgroepen

Maandag 5 augustus, 20.00 uur: regio Amsterdam

jc-gebruikersgroep-amsterdamDeze JugA gaan we het hebben over wat er bij komt kijken als je je eigen module wilt creëren. We gaan aan de hand van een standaard module tonen hoe een module in elkaar zit. Daarna maken we een eenvoudige module die installeerbaar is op andere websites.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 6 augustus, 19.30 uur: regio 's-Hertogenbosch

jc-gebruikersgroep-s-hertogenboschDe onderwerpen van deze bijeenkomst van de gebruikersgroep regio 's-Hertogenbosch zijn: Optimaliseren van data voor tablet en mobiel (kb's), in bootstrap (René Kreijveld - renekreijveld.nl @ReneKreijveld) Dokter Joomla -> jouw site onder de loep. Loop je ergens tegenaan en heb je hulp nodig van een van je #JUG073 collegae... stel je vraag en wellicht kunnen we je verder helpen.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 20 augustus, 19.00 uur: regio Rotterdam

jc-gebruikersgroep-rotterdamDeze maand veel "voor en door de community"! Nieuws uit de community Wijzingen op jug010.nl Onderhoud en beheer van je websites demo van de services van https://watchful.li/ & Dokter Joomla! Deze maand ruimen we veel tijd in voor Dokter Joomla!

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Woensdag 28 augustus, 20.00 uur: regio Breda

jc-gebruikersgroep-bredaNa een welverdiende vakantie gaan we op woensdag 28 augustus weer van start met JUG Breda. Deze avond zal wederom een open avond zijn: we behandelen de vragen van de bezoekers en kiezen samen de onderwerpen. We zien iedereen graag op de 28e!

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Reageer

1000 Resterende tekens