Waarschuwing
Kan map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/joomlacommunitynl/data/test.joomlacommunity.nl/public_html/cache/com_content
Bericht sluiten

| Door: Hans Kuijpers. | Categorie: Eindhoven.

Verslag JUG Eindhoven 10 oktober

Het is herfst en het was overdag 23ºC. Lekker warm voor een herfstdag. Ook een mooie avond voor handige links voor je Joomla website. 

Handige Joomla! links

Marc Dechèvre neemt ons mee in zijn lijst van inmiddels al 60 items met handige Joomla 4 tools. Deze lijst van handige links is ook begonnen als een klein lijstje van tien items en door de jaren heen flink uitgegroeid. Met de komst van Joomla 5 zal er vast een nieuwe lijst langs komen die ook weer groot zal worden. 

Maar liefst twee uur lang heeft hij ons meegenomen door zijn collectie van links. Een aantal extensies zijn beschikbaar via de Joomla Extension Directory (https://extensions.joomla.org). Een flink aantal worden aldaar niet vermeld, maar wel opgenomen in zijn lijst. ;-)

Volgende keer

De volgende JUG Eindhoven is op dinsdag 14 oktober. Het onderwerp van deze meeting en de mogelijkheid tot aanmelden is terug te vinden op https://joomlacommunity.nl/agenda/event/708-jug040-bijeenkomst-eindhoven

Vragen voor Dr. Joomla kun je kwijt als reactie onder de aankondiging.

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.