Waarschuwing
Kan map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/joomlacommunitynl/data/test.joomlacommunity.nl/public_html/cache/com_content
Bericht sluiten

| Door: . | Categorie: Enschede.

Verslag eerste bijeenkomst Gebruikersgroep regio Enschede

Op dinsdag 13 juli vond de eerste bijeenkomst van de Joomla Gebruikersgroep Enschede plaats. Zeven gebruikers uit de regio Twente waren aanwezig en eigenlijk leverde de voorstelronde al zoveel stof om over verder te praten op dat er nauwelijks nog tijd was voor andere onderwerpen. Zo werden er diverse vragen en ervaringen uitgewisseld over webhosting, veiligheid, templates, favoriete componenten, firebug en meer tips en trucs. Verder werd er ook aandacht besteed aan de komende versie Joomla 1.6.

jug053-13072010-1

foto door Han Wijman

De groep bestond uit zowel gevorderde als beginnende gebruikers. Besloten werd om één maal per maand bij elkaar te komen, in principe op de eerste dinsdag van de maand. Voorlopig in het gebouw Wilhelmina in Glanerbrug. Iedere bijeenkomst zal een bepaald thema centraal staan. De bezoekers kunnen via het forum zelf ideeën aandragen en meebeslissen over de thema's. Ook hebben we afgesproken iedere bijeenkomt per persoon 2 euro in een gezamenlijke pot te stoppen waarvan we eventueel een interessante spreker of andere bijkomstigheden kunnen bekostigen.

De volgende bijeenkomst is op dinsdag 7 september. Je kunt je alvast opgeven en via het forum meedenken en discussiëren over de bijeenkomst.

jug053-13072010-2

foto door Han Wijman

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.