jc-gebruikersgroep-enschedeVerslag JUG 11 juni 2013

Met een opkomst van 12 mensen beginnen we aan weer een geweldige avond.

Marijke nodigt een nieuwe aanwezige uit zich voor te stellen. Hij wordt van harte uitgenodigd de gelederen te komen versterken. Hij stelt gelijk de vraag i.v.m. backuppen. Aan het einde van de bijeenkomst zullen we daarop ingaan. Als het antwoord afdoende is dan is het de bedoeling om dat te omschrijven op de site, zodat we een vraag/antwoord database op het forum kunnen zetten.

Marijke memoriseert de gang van zaken en wijst ons nog op de vraag van vorige keer: geef je voorkeuren wat betreft presentaties via het forum op. Het forum wordt even getoond via de beamer.

Lees meer: Verslag JUG053 dinsdag 11 juni 2013

jc-gebruikersgroep-enschedeJUG 053 dinsdag 13 mei 2013

Aantal deelnemers: 10 inclusief Marijke, Rudi en Marion

Joomladagen 2013

De Joomladagen waren wederom een groot succes, interessante sessies voor ieder niveau. JUG053 was goed vertegenwoordigd!

Nieuw dit jaar: de communityrooms met bijeenkomsten over oa de taalteams, de bugsquad en de gebruikersgroepen. Tijdens de bijeenkomst van de gebruikersgroepen is o.a. besproken hoe we beter en efficiënter samen kunnen werken. 

Lees meer: Verslag JUG053 dinsdag 13 mei 2013

Op dinsdag 13 juli vond de eerste bijeenkomst van de Joomla Gebruikersgroep Enschede plaats. Zeven gebruikers uit de regio Twente waren aanwezig en eigenlijk leverde de voorstelronde al zoveel stof om over verder te praten op dat er nauwelijks nog tijd was voor andere onderwerpen. Zo werden er diverse vragen en ervaringen uitgewisseld over webhosting, veiligheid, templates, favoriete componenten, firebug en meer tips en trucs. Verder werd er ook aandacht besteed aan de komende versie Joomla 1.6.

jug053-13072010-1

foto door Han Wijman

Lees meer: Verslag eerste bijeenkomst...