Waarschuwing
Kan map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/joomlacommunitynl/data/test.joomlacommunity.nl/public_html/cache/com_content
Bericht sluiten

| Door: Marion. | Categorie: Enschede.

Verslag JUG053 dinsdag 13 mei 2013

jc-gebruikersgroep-enschedeJUG 053 dinsdag 13 mei 2013

Aantal deelnemers: 10 inclusief Marijke, Rudi en Marion

Joomladagen 2013

De Joomladagen waren wederom een groot succes, interessante sessies voor ieder niveau. JUG053 was goed vertegenwoordigd!

Nieuw dit jaar: de communityrooms met bijeenkomsten over oa de taalteams, de bugsquad en de gebruikersgroepen. Tijdens de bijeenkomst van de gebruikersgroepen is o.a. besproken hoe we beter en efficiënter samen kunnen werken. 

Algemene onderwerpen

Vanaf deze bijeenkomst gaan we elke bijeenkomst een verslagje maken en op de Joomla Community site plaatsen. Het verslag wordt telkens door een andere vrijwilliger geschreven. Het verslag kan naar Marion ([email protected]) worden gemaild, die het vervolgens zal plaatsen.
Verslag 11 juni wordt gemaakt door Jan.

Als we tijdens een bijeenkomst samen een probleem oplossen, graag een verslag daarvan maken voor de documentatie. Het verslag kan worden gemaild naar: [email protected].

Forum gebruikersgroep

Voor de JUG053 is er een (sub)forum op de Joomla Community onder Forum. Je kunt je abonneren op het forum van Enschede zodat je automatisch bericht krijgt als er iets nieuws wordt geplaatst. Ga naar het forumonderdeel en klik op forumopties, kies daar op 'Abonneer op dit forum'.

Per bijeenkomst zullen we een draad aanmaken in dit forum.

Afgesproken is dat iedereen naar de slides van de presentaties op www.joomladagen.nl kijkt en hier meldt welke 5 presentaties ze het liefst zien op een van de bijeenkomsten van deze gebruikersgroep in het volgende seizoen. Meld ze in de draad van het forum!

Problemen voor het dr. Joomla gedeelte meld je vooraf op het forum en post in de draad de link naar je post. We kunnen dan vooraf naar oplossingen zoeken en die doornemen op de bijeenkomst.

Volgende bijeenkomst

Is op dinsdag 11 juni.

We zullen het hebben over het stylen van een master theme in het Warp framework.

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.