1.6_beta_logo

Het Joomla project heeft gisteren Joomla 1.6 Beta 2 is vrijgegeven. Zoals beloofd twee weken na de vrijgave van Beta 1. In deze nieuwe beta versie zijn er zo'n 140 problemen verholpen. Veel van deze verbeteringen zijn te danken aan de Joomla Bug Squad.

De volgende beta versie staat gepland voor 14 juni. Zoals we in het artikel "Op weg naar Joomla! 1.6 stable" beschreven zal er om de twee weken een nieuwe beta versie verschijnen totdat Joomla 1.6 stabiel genoeg is voor de eeste release candidate.

Joomla 1.6 Beta 2 is te downloaden op JoomlaCode. Op ons forum kan je met andere gebruikers je ervaringen over Joomla 1.6 beta delen.

Let op: Een Joomla beta versie is niet bedoeld en geschikt voor gebruik op live websites maar wordt door Joomla vrijgegeven zodat je de nieuwe software kunt testen. Installeer Joomla 1.6 beta daarom op je lokale omgeving en zeker niet op de server van je webhoster in verband met de veiligheid. In onze documentatie staat een artikel over het opzetten van een lokale testomgeving.

Reageer

1000 Resterende tekens