In juli zullen er vier bijeenkomsten plaatsvinden van Joomla Gebruikersgroepen in Nederland en België. Tevens ook nog een speciaal evenement: Joomla Pizza, Bugs & Fun! Doe Joomla kennis op, deel jouw kennis en leer andere Joomla gebruikers kennen!

Iedereen is van harte welkom op een van de bijeenkomsten, van beginnende Joomla gebruikers tot ervaren ontwikkelaars. De toegang is in de meeste gevallen gratis, soms worden nog de kosten voor de zaalhuur gedeeld door de bezoekers. Als er geen gebruikersgroep bij jou in de buurt zijn kan je op het forum kijken of er genoeg interesse is voor het starten van een nieuwe groep, reeds diverse topics staan hierover in het forum! Hopelijk mogen we je binnenkort (weer) op een van de bijeenkomsten verwelkomen!

gebruikersgroepen

Maandag 1 juli, 19.30 uur: regio 's-Hertogenbosch

jc-gebruikersgroep-s-hertogenboschWerken met Tags in Joomla -> de presentatie van Eric Tiggeler, zoals gegeven tijdens #jd13nl. :: Gert-Jan Radstaake (http://gj-r.nl) Dokter Joomla -> jouw site onder de loep. Loop je ergens tegenaan en heb je hulp nodig van een van je #JUG073 collegae... stel je vraag en wellicht kunnen we je verder helpen.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 2 juli, 20.00 uur: regio Amsterdam

jc-gebruikersgroep-amsterdamDinsdag Gehacktdag Wij serveren deze dat special voor jullie een paar heerlijke hack-bare sites; hoe hacken we deze? Wat zijn de kwetsbaarheden en hoe kom je daar achter? Daarna fixen we de net gehackte sites. Hoe ga je te werk, en hoe zorg je dat ze niet meteen weer gedefaced worden? Als afsluiting wederom een heerlijke borrel.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 8 juli, 19.30 uur: regio Utrecht

jc-gebruikersgroep-utrechtWorkshop "Het Nieuwe Verdienen" - Deel 2. Tijd voor de tweede workshop op ma 8 juli 2013 te De Meern, Utrecht! De eerste workshop heeft eveneens plaats gevonden in april 2013 in Utrecht. Gastheer: JUG Utrecht.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 9 juli, 20.00 uur: regio Enschede

jc-gebruikersgroep-enschedeDe laatste bijeenkomst voor de zomervakantie. 

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst


Speciale bijeenkomst: Pizza's, Bugs & Fun in Eindhoven

jc-gebruikersgroep-enschedeDe Joomla-community organiseert regelmatig wereldwijde Pizza, Bugs & Fun-evenmenten. Daarbij komen mensen samen om aan Joomla te werken, van bugs/patches testen tot aan documentatie schrijven. Dit jaar is het voor het eerst in Nederland, en iedereen die met Joomla heeft gewerkt, kan meedoen. We beginnen om 11.00, hebben 's middags lunch, en gaan door tot 18.00. Daarna eten we pizza!

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Reageer

1000 Resterende tekens