JoomlaCommunity.nl bestaat vijf jaar!

Het is feest vandaag! JoomlaCommunity.nl bestaat vijf jaar. Op 1 oktober 2008 is deze Nederlandstalige Joomla! community van start gegaan en er is een hoop gebeurd in de afgelopen jaren!

We zijn destijds van start gegaan met als doel een stabiel platform op te zetten voor de promotie en ondersteuning van Joomla in het Nederlands taalgebied. Nu, vijf jaar later, kunnen we tevreden terugkijken op wat we zoal hebben bereikt:

Daarnaast zijn er dagelijks tientallen personen actief die werken aan nieuwsartikelen, vertalingen van Joomla en extensies, documentatie, het helpen van Joomla gebruikers op het forum en het organiseren van gebruikersbijeenkomsten door heel Nederland en België. 

Binnenkort: nieuwe website

Achter de schermen wordt er momenteel hard gewerkt aan het volgende grote project: de vernieuwing van onze website. Na vijf jaar trouwe dienst is deze site aan een grondige verbouwing toe, zo hopen we er wederom weer vijf jaar tegenaan te kunnen gaan. Binnenkort volgt hier natuurlijk meer informatie over.

Heel erg bedankt!

We willen graag iedereen ontzettend bedanken die zijn of haar steentje heeft bijgedragen in het afgelopen vijf jaar. JoomlaCommunity.nl teamleden, organisatoren van de gebruikersgroepen en andere bijeenkomsten, het Joomla!Dagen team, forum gebruikers, (inter)nationale Joomla! vrienden, gast-auteurs en natuurlijk jij als bezoeker en supporter van Joomla!

We trekken er een flesje bubbels bij open en proosten op deze fantastische community!

9 reacties

EasyDiscuss Avatar
wdele
Van harte gefeliciteerd!<br />Leuk dat jullie de Joomla! community al zo lang steunen en ons al 5 jaar op de hoogte brengen van nieuws, ons een geweldig forum aanbieden en nog veel meer!<br /><br />Gefeliciteer d!
0
EasyDiscuss Avatar
Hans van der Meer
Gefeliciteerd!<br />En natuurlijk zijn we erg nieuwsgierig naar de vernieuwde website. :)
0
EasyDiscuss Avatar
renem
Fijne mijlpaal!<br /><br />Prima uitvalbasis door de jaren heen. Benieuwd naar de nieuwe site, responsive, Joomla! 2.5.
0
EasyDiscuss Avatar
vaneldijk
Gefeliciteerd! Op naar de volgende 5!
0
EasyDiscuss Avatar
Rienk Vlieger
Wat een mooi resultaat in vijf jaar. Dank voor al jullie support!
0
EasyDiscuss Avatar
maristo
Gefeliciteerd!<br /><br />Door de jaren heen veel oplossingen gevonden voor uitdagingen binnen joomla.<br /><br />Op naar de volgende 5 jaar.
0
EasyDiscuss Avatar
Marianne Henny
Gefeliciteerd! Heb de afgelopen 5 jaar veel aan deze website gehad en nog steeds. Ik schenk zo ook een glaaje bubbels open en wens jullie nog vele jaren bedrijvigheid!!
0
EasyDiscuss Avatar
jwr
Congrats !
0
EasyDiscuss Avatar
kleine smurf
Vanuit België ook een dikke proficiat met de eerste vijf levensjaren van Joomla Community voor de volledige Joomla! gemeenschap! Wat er binnen zo'n korte tijd is gebeurd en veranderd binnen de Nederlandstalig e Joomla! wereld is ongelooflijk, dit toont nogmaals de kracht van the community. <br /><br />Verder wil ik ook even benadrukken wat Sander vijf jaar geleden heeft ontworpen nog steeds niet oud of afgeschreven is. Nu komt de nieuwe website er wel aan maar het huidige design kan zonder moeite nog enkele jaren mee. Het flat-design is op dit moment zelfs een trend! De extra felicitaties gaat dus naar Sander Potjer! <br /><br />Op naar de volgende vijf jaar vol mooie momenten en verwezenlijking en!
0

Reageer

1000 Resterende tekens