Met de extensie Articles Anywhere, de naam zegt het al, kun je overal in de website content laten zien. Artikelen dus, of onderdelen daarvan. Een, of meer. Jij bepaalt wat waar getoond wordt en op welke manier. En je kunt daar heel ver in gaan, zeker als je het combineert met custom fields.  

Ben je een beetje creatief? Dan kun je Articles Anywhere inzetten voor tal van mogelijkheden waar je anders meerdere andere extensies voor nodig zou hebben. Een evenementenagenda bijvoorbeeld, of je eigen versie van de categorieblog (een pagina met verschillende artikelen), of een portfoliopagina, of...  

Met de Pro versie van Articles Anywhere (van de Nederlandse ontwikkelaar Regular Labs) kun je het beheer gemakkelijk en logisch maken. De contentbeheerder (of je klant) hoeft dan alleen nog maar artikelen te maken of te wijzigen en Articles Anywhere doet de rest. Dat vergroot het plezier en vertrouwen waarmee de contentbeheerder aan zijn of haar website werkt.  

Hoe je dat voor elkaar krijgt leer je in deze workshop. Je krijgt een aantal kant-en-klare voorbeelden die je direct kunt toepassen op je eigen website.

Je krijgt het workshopmateriaal in PDF, en je krijgt tot een halfjaar na de workshop nog maximaal twee uur support, zodat je nog vragen kunt stellen als je ergens niet uitkomt. Een licentie voor één jaar Articles Anywhere Pro is inbegrepen in de prijs van de workshop.

Benodigd niveau

Voor deze workshop is het noodzakelijk dat je goed thuis bent in de backend van Joomla. Je weet hoe je categorieën en artikelen kunt instellen, wat custom fields zijn en hoe je ze gebruikt, en hoe de Joomla-content menu-item-types werken. Als je veel verschillende websites met Joomla hebt gebouwd, kun je de workshop waarschijnlijk goed volgen.

Praktische informatie

Datum: donderdag 12 maart 2020, 10:00-16:00 uur

Locatie: Arnhem, exacte locatie volgt

Aantal deelnemers: maximaal 8

Wat heb je nodig: Behalve je eigen laptop hoef je niets mee te nemen. Je werkt in een oefensite die wij voor je hebben klaargezet en waarin de Pro versie is geïnstalleerd.

Wij zorgen voor koffie, thee, water en een lekkere lunch.

Docent: Anja de Crom

Je kunt deze workshop ook boeken voor een groep van drie of meer deelnemers, of bij jou op locatie. Informeer naar de mogelijkheden: 026 - 737 0231

Kijk voor meer informatie over deze of andere workshops op www.weblab42.nl

Reageer

1000 Resterende tekens

Details

Categorie
Joomla! cursussen en trainingen

Datum
Donderdag 12 maart 2020

Tijd
10:00 - 16:00 uur

Locatie
Bij Arnhem, exacte locatie volgt

Open in Google Maps