Nederland en België hebben een actieve Joomlacommunity. Met grote regelmaat worden er door het hele land bijeenkomsten georganiseerd zoals Joomla Gebruikersgroepen, Pizza Bugs & Fun, de Joomla!Dagen en diverse andere activiteiten. In de komende tijd zijn onderstaande bijeenkomsten gepland.

JUG040 bijeenkomst - Eindhoven - Joomla! 5.1

De onderwerpen van deze bijeenkomst van de gebruikersgroep regio Eindhoven zijn:

 • Joomla! 5.1 Jeroen Moolenschot neemt ons mee in de wijzigingen die de meest recente versie van Joomla met zich meebracht. 
 • Dr. Joomla. Heb je een probleem met je Joomla site... leg het voor aan de groep en we komen er samen uit.

Stuur een e-mail naar [email protected] als je zelf een keer een presentatie geven wil. Heb je een suggestie voor een andere presentatie, dan vernemen we ze graag via Google Form.

Zoals iedere maand zal er ook een website van een van de deelnemers worden besproken. Presenteer een van je websites en ontvang opbouwende feedback van de andere deelnemers.

Deelname

Toegang: 2,5 euro. 

Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze bijeenkomst, ook als je nog niet eerder bij een bijeenkomst bent geweest.
Graag onderaan deze pagina aangeven dat je naar de bijeenkomst komt zodat we weten hoeveel mensen er gaan komen, ook als je reeds eerder een bijeenkomst hebt bezocht. 

Bijeenkomsten

De Joomla! gebruikersgroep regio Eindhoven komt normaliter elke tweede dinsdag van de maand bij elkaar. Als je vragen over de bijeenkomsten hebt of op de hoogte wilt worden gehouden kan je een e-mail sturen naar [email protected]. Blijf op de hoogte van elke bijeenkomst en meld je op deze pagina aan voor de maandelijkse herinnering. 

Gravatar
Ernst Sangen
In de footer van mijn website staan een aantal referenties naar single articles. Dat kan via een artikel of via en hidden menu en verwijzen naar het betreffende menu item.
Wat heeft de voorkeur?
Soms komt het voor dat in een testomgeving toch wordt verwezen naar de life omgeving. Je moet dan erg goed kijken of je in de juiste omgeving zit. Liefst zou ik alles relatief willen opnemen zodat ook in de backup / test omgeving naar de huidige versie linkt.

Gravatar
rinse janse
Een vorige klokken reparatie cursus is voorbij, dus ik doe weer mee.
Op zich geen grote joomla problemen met 5.1, zij het dat bij back up met akeeba de zaak soms vastloopt. Als ik joomla (laatste versie 9.9.3.) opnieuw installeer, werkt het weer normaal.

Gravatar
Jac van Houten
Bij de laatste Joomla update (5.1.0) werkte de Youtube filmpjes niet meer in mijn website. Ik had deze geplaatst m.b.v. de TinyMCE editor. Ik ben toen, om het e.e.a. toch werkbaar te houden, overgestapt naar de JCE editor. Ik heb nl. veel youtube filmpjes (ook die ik zelf gemaakt heb) in mijn website opgenomen. Ik vind de TinyMCE editor veel prettiger dan de JCE. Hoe kan ik terug naar TinyMCE?

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Details

Categorie
Joomla Gebruikersgroep Eindhoven
Datum
Dinsdag 14 Mei 2024
Tijd
19:30 - 22:00
Locatie

Online

 • Organisatoren

  • Hans Kuijpers
 • Wij gaan!

  • Hans Kuijpers
  • rinse janse
  • Jac van Houten
  • Ernst Sangen
  • Jeroen Moolenschot
 • Maandelijkse uitnodiging