De Joomla gebruikersgroep Nijmegen & Arnhem komt deze maand bijeen in Nijmegen. Deze keer een presentatie "De Joomla! API" door Roland Dalmulder. De Joomla! API, Application Programming Interface, een bibliotheek vol met functionaliteit, voor ieder wat wils. Dit is niet het geheime gereedschap van de ontwikkelaar maar hoort ook thuis in de gereedschapskist van elke websitebouwer.

We nemen een kijkje onder de motorkap van Joomla en wat voor voordeel je daar uit kan halen. Wat lijkt op een developer presentatie is speciaal toegespitst op de websitebouwers, met een een beetje knip en plakwerk steel je de show. In detail wordt uitgelegd hoe je JavaScript, CSS en afbeeldingen kan opnemen in de website en hierbij gebruik maken van de Joomla functionaliteiten. Verder wordt er gekeken naar layouts en modules. Meer doen met Joomla zonder dat je er extra extensies voor nodig hebt.

Voor het gebruik van de locatie, de koffie en de thee, wordt een vergoeding van 2,50 euro gevraagd.

Ben je van plan om te komen? Je kan via onze Meetup je aanmelden!

Over de locatie

In het witte pand (Isatis) op het Keizer Karelplein (op de hoek van de Van Schaeck Mathonsingel en de Graafseweg). De ingang is een zij-ingang op de Van Schaeck Mathonsingel, in het gangentje (bij bord "32M") dat langs de brandtrap loopt. Het kantoor zit in Vleugel Q (bij Keizer Karel Webdesign / Ariens Solartechniek) Je kunt op de intercom aanbellen bij: "Webdesign".

Reageer

1000 Resterende tekens

Details

Categorie
Joomla Gebruikersgroep Arnhem-Nijmegen

Datum
Woensdag 13 februari 2019

Tijd
19:30 - 22:00 uur

Locatie
Bij Kantoor db8 & Keizer Karel Webdesign
Keizer Karelplein 32 q, 6511 NH Nijmegen
Open in Google Maps