Joomla is een geweldig populair CMS met veel functionaliteit in de kern. Voor sommige nieuwe gebruikers kan de hoeveelheid functionaliteit en opties in de back-end een beetje overweldigend zijn. Wat kun je doen om het voor hen makkelijker te maken? Ervaren gebruikers kunnen dingen anders doen om hun workflow te verbeteren. Wat kunt u doen om de back-end te optimaliseren? Peter Martin laat zien wat je kunt doen om een Joomla site te optimaliseren voor nieuwe gebruikers en ervaren beheerders. Help Joomla gebruikers om gemakkelijker en sneller te werken in de Joomla back-end!

De Joomla gebruikersgroep Nijmegen & Arnhem komt deze maand bijeen in Nijmegen.  Voor het gebruik van de locatie, de koffie en de thee, wordt een vergoeding van 2,50 euro gevraagd.

Ben je van plan om te komen? Je kan via onze Meetup je aanmelden!

Over de locatie

De JUG bijeenkomst wordt georganiseerd in het kantoor van db8 op het Keizer Karelplein. Het is in het witte kantoorpand van Isatis Groep en Randstad Uitzendbureau, aan het Keizer Karelplein op de hoek van Van Schaeck Mathonsingel en de Graafseweg. De ingang zit op de Van Schaeck Mathonsingel aan de zijkant van de laagbouw (onder Bureau Vet) aan de kant van het station. Neem de zij-ingang bij bord "Keizer Karel Webdesign 32 Q. Loop door het poortje langs de brandtrap. Bij de zij-ingang op de intercom aanbellen bij "Webdesign".

Auto
In het centrum van Nijmegen is het betaald parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergelegenheid (auto's tot max 2,10 hoog) ligt tegenover het kantoor:
Parkeergarage Keizer Karelgarage
Van Schaeck Mathonsingel 22
6512 AR Nijmegen

Openbaar vervoer
Het kantoor ligt op een paar minuten lopen van het NS treinstation Nijmegen Centraal en de busterminal. Vanuit het NS treinstation loop je de Van Schaeck Mathonsingel in, richting Keizer Karelplein. Het kantoor ligt aan de rechterkant van de straat.

Reageer

1000 Resterende tekens

Details

Categorie
Joomla Gebruikersgroep Arnhem-Nijmegen

Datum
Woensdag 13 maart 2019

Tijd
19:30 - 22:00 uur

Locatie
Bij Kantoor db8
Keizer Karelplein 32 Q, 6511 NH Nijmegen, Nederland
Open in Google Maps