Joomla is een geweldig populair CMS met veel functionaliteit in de kern. Voor sommige nieuwe gebruikers kan de hoeveelheid functionaliteit en opties in de back-end een beetje overweldigend zijn. Wat kun je doen om het voor hen makkelijker te maken? Ervaren gebruikers kunnen dingen anders doen om hun workflow te verbeteren. Wat kunt u doen om de back-end te optimaliseren? Peter Martin laat zien wat je kunt doen om een Joomla site te optimaliseren voor nieuwe gebruikers en ervaren beheerders. Help Joomla gebruikers om gemakkelijker en sneller te werken in de Joomla back-end!

De Joomla gebruikersgroep Nijmegen & Arnhem komt deze maand bijeen in Nijmegen.  Voor het gebruik van de locatie, de koffie en de thee, wordt een vergoeding van 2,50 euro gevraagd.

Ben je van plan om te komen? Je kan via onze Meetup je aanmelden!

Over de locatie

In het witte pand (Isatis) op het Keizer Karelplein (op de hoek van de Van Schaeck Mathonsingel en de Graafseweg). De ingang is een zij-ingang op de Van Schaeck Mathonsingel, in het gangentje (bij bord "32M") dat langs de brandtrap loopt. Het kantoor zit in Vleugel Q (bij Keizer Karel Webdesign / Ariens Solartechniek) Je kunt op de intercom aanbellen bij: "Webdesign".

Reageer

1000 Resterende tekens

Details

Categorie
Joomla Gebruikersgroep Arnhem-Nijmegen

Datum
Woensdag 13 maart 2019

Tijd
19:30 - 22:00 uur

Locatie
Bij Kantoor db8 & Keizer Karel Webdesign
Keizer Karelplein 32 q, 6511 NH Nijmegen
Open in Google Maps