We zijn jarig!
Op deze datum bestaat JUG Breda ook precies 5 jaar! Op de dag af zelfs... we zijn op 26 september 2012 gestart met de eerste bijeenkomst. Natuurlijk zullen we hier wel even bij stil staan....

Gastspreker René Kreijeveld - Helix 3
Omdat wij moeilijk konden kiezen tussen twee presentaties komt ReneKreijveldRené Kreijveld een tweede keer bij ons langs om ons nu te vertellen over Helix 3. 
JoomShaper levert extensies en templates en al die templates zijn gebouwd met het Helix template framework.
En dat Helix template framework is een gratis framework waarmee je Bootstrap 3 templates kunt maken met heel veel basisfunctionaliteit aan boord. In deze presentatie laat René zien wat het Helix framework inhoudt en hoe je eigen templates kunt maken met Helix 3.

René Kreijveld heeft Informatica gestudeerd in Eindhoven (HIO, 1990). Hij doet sinds 1999 aan frontend development en sinds 2004 bouwt hij websites en webapplicaties met Mambo en vanaf 2005 met Joomla!. Hij werkt als webdeveloper bij DSD Business Internet in Deurne. Naast zijn werk speelt René drums of traint met zijn jachthond.

Meld je dus zeker aan voor deze avond!  We vragen aan iedereen een bijdrage van € 7,50 in de kosten voor het zaaltje en de koffie en thee.

We gaan vooraf nog wel uit eten!
Het wordt al steeds leuker bij JUG Breda aan tafel! Ga jij ook mee? We gaan weer eten bij de Aogse Markt, www.aogsemarkt.nl  Als jij mee wilt kun je het ons even laten weten? Je bent zeker van harte welkom, iedereen eet mee op eigen kosten. Reserveren is echt verplicht. Wil je nog mee? Meld het me even zo snel mogelijk! Dan reserveer ik een tafel voor ons allen. Stuur me even een mail via edith@delinie-ict.nl

Wij kijken al uit naar ons verjaardagsfeestje! Jij ook toch?

Met vrolijke groet,

JUG Breda;
Jan van Kuijk | Nico Bouwman | Nico & Edith van Leeuwen

Over de locatie

Ontmoetingscentrum De Vlieren
Mgr. Nolensplein 1
4812JC Breda

De bijeenkomst wordt gehouden in de hobbyzaal op de 1e etage van De Vlieren.
De ruimte is bereikbaar via trap of lift.
Dineren is niet op de locatie zelf mogelijk. Wel gaan we geregeld van tevoren eten in een leuk restaurant niet ver van de Vlieren af. Wil je aanschuiven geef dit dan aan Edith van Leeuwen door (zij maakt de reservering - dat is bij dit restaurant wel nodig!)
Niet geheel onbelangrijk: je kunt gratis parkeren voor de deur!

JUG Breda organiseert 10 bijeenkomsten per jaar (niet in juli en december). Hier wordt de laatste dinsdag van de maand voor gekozen. De kosten zijn € 7,50 als tegemoetkoming in de zaalhuur, dit is inclusief koffie of thee. Tevens wordt de opbrengst gebruikt om o.a. reiskosten te compenseren voor gastsprekers.

Breda De Vlieren

 

Reageer

1000 Resterende tekens

Details

Categorie
Joomla Gebruikersgroep Breda

Datum
Dinsdag 26 september 2017

Tijd
20:00 - 22:00 uur

Locatie
Bij Ontmoetingscentrum De Vlieren
Mgr. Nolensplein 1, 4812JC Breda, The Netherlands
Open in Google Maps