Graag nodigen wij je uit om op dinsdagavond 25 september langs te komen bij JUG Breda.
Logo BizzMix vierkant
Hoe verbeter ik mijn SEO? Over SEO zijn vele ervaringen en manieren te vinden. Iedereen wil tegenwoordig Google als vriend voor zijn of haar website maar hoe doe je dit nu? BizzMix laat je kennismaken met diverse tools om de zoekmachine optimalisatie te verbeteren. Kom erachter welke tool aan het einde van de avond voor jou de beste keuze is om mee te werken.

BizzMix? Wie is dit?
BizzMix is een nieuw netwerk van professionals en bestaat uit vijf verschillende samenwerkende Joomla bedrijven t.w.;
1-2-Appletree (Nico Bouwman), De Linie ICT (Nico en Edith van Leeuwen), FrissIT (Dennis Lokerse), Jan van Kuijk (Jan zelf) en Joomill (Jeroen Moolenschot).

Dit wordt een leerzame avond waarmee je jouw site in ranking kunt laten stijgen! Wees zeker welkom op deze avond over SEO!

Meld je dus aan voor deze bijeenkomst! We vragen aan iedereen een bijdrage van € 7,50 in de kosten voor het zaaltje en de koffie en thee.

We gaan vooraf nog wel uit eten!
Het wordt al steeds leuker bij JUG Breda aan tafel! Ga jij ook mee? We gaan weer eten bij de Aogse Markt, www.aogsemarkt.nl Als jij mee wilt kun je het ons even laten weten?
Je bent zeker van harte welkom, iedereen eet mee op eigen kosten. Reserveren is echt verplicht. Wil je nog mee? Meld het me even zo snel mogelijk.
Dan reserveer ik een tafel voor ons allen. Stuur me even een mail via edith@delinie-ict.nl

Tot de 25e!

JUG Breda
Jan van Kuijk, Nico Bouwman, Nico van Leeuwen en Edith van Leeuwen

Hamburger Aogse Markt

Over de locatie

Ontmoetingscentrum De Vlieren
Mgr. Nolensplein 1
4812JC Breda

De bijeenkomst wordt gehouden in de hobbyzaal op de 1e etage van De Vlieren.
De ruimte is bereikbaar via trap of lift.
Dineren is niet op de locatie zelf mogelijk. Wel gaan we geregeld van tevoren eten in een leuk restaurant niet ver van de Vlieren af. Wil je aanschuiven geef dit dan aan Edith van Leeuwen door (zij maakt de reservering - dat is bij dit restaurant wel nodig!)
Niet geheel onbelangrijk: je kunt gratis parkeren voor de deur!

JUG Breda organiseert 10 bijeenkomsten per jaar (niet in juli en december). Hier wordt de laatste dinsdag van de maand voor gekozen. De kosten zijn € 7,50 als tegemoetkoming in de zaalhuur, dit is inclusief koffie of thee. Tevens wordt de opbrengst gebruikt om o.a. reiskosten te compenseren voor gastsprekers.

Breda De Vlieren

 

Reageer

1000 Resterende tekens

Details

Categorie
Joomla Gebruikersgroep Breda

Datum
Dinsdag 25 september 2018

Tijd
20:00 - 22:00 uur

Locatie
Bij Ontmoetingscentrum De Vlieren
Mgr. Nolensplein 1, 4812JC Breda, The Netherlands
Open in Google Maps