In deze presentatie bekijken we hoe we Joomla websites kunnen optimaliseren voor SEO. We lopen eerst kort door de basistechnieken heen, maar proberen vooral een aantal meer geavanceerde onderwerpen te behandelen. We gaan met name in op Google Search Console. Dit is recent volledig op de schop gegaan en als je serieus met SEO bezig bent kun je hier ontzettend veel nuttige informatie over je sites uit halen. Simon Kloostra
Mocht je verzoeken hebben om bepaalde onderwerpen specifiek uit te diepen kun je dit aan het begin van de presentatie aangeven, dan proberen we hier rekening mee te houden.

Simon is SEO en Joomla specialist en de auteur van de website Joomlaseo.com, een populair (engelstalig) blog en een handleiding over Joomla 3 SEO & Performance.
Simon is ook de schrijver van 2 populaire Joomla boeken: CMS Development Library: Joomla! SEO en het Engelstalige Joomla! 3 SEO and Performance. Deze boeken beschrijven hoe je Joomla websites goed vindbaar kunt maken voor Google en ze ook nog eens snel kunt laten laden.

Dr. Joomla
Sowieso reserveren we een gedeelte voor Dr. Joomla vragen. Bijt je je ergens op stuk? Geen probleem, wij denken met je mee. Zorg er wel voor dat je de inloggegevens meebrengt. Samen komen we vast tot een oplossing!

Aanmelden?
Meld je hieronder aan voor deze avond. We vragen aan iedereen een bijdrage van € 7,50 in de kosten voor het zaaltje en de koffie en thee.

Uit eten!
We gaan vooraf nog wel eten! We eten bij de De Vlieren. Je bent zeker van harte welkom om 18.00 uur, iedereen eet mee op eigen kosten. Reserveren is niet verplicht.

Tot dan!
namens JUG Breda;
Nico Bouwman | Nico & Edith van Leeuwen

Over de locatie

Ontmoetingscentrum De Vlieren
Mgr. Nolensplein 1
4812JC Breda

De bijeenkomst wordt gehouden in de hobbyzaal op de 1e etage (na de trap rechtsaf) in De Vlieren.
De ruimte is bereikbaar via trap of lift. Dineren is op de locatie zelf mogelijk tegen een goede prijs. En niet geheel onbelangrijk: je kunt gratis parkeren voor de deur!

JUG Breda organiseert 10 bijeenkomsten per jaar (niet in juli en december). Hier wordt de laatste dinsdag van de maand voor gekozen. De kosten zijn € 7,50 als tegemoetkoming in de zaalhuur, dit is inclusief koffie of thee. Tevens wordt de opbrengst gebruikt om o.a. reiskosten te compenseren voor gastsprekers.

Breda De Vlieren

 

Reageer

1000 Resterende tekens

Details

Categorie
Joomla Gebruikersgroep Breda

Datum
Dinsdag 26 november 2019

Tijd
20:00 - 22:00 uur

Locatie
Bij Ontmoetingscentrum De Vlieren
Mgr. Nolensplein 1, 4812JC Breda, The Netherlands
Open in Google Maps