Wim Strik demonstreert

Mooie websites in enkele minuten met YOOtheme Pro

één van zijn favoriete Joomla tools;

Maar eerst nog even snel een gelukkig nieuwjaar gewenst!
Het onderwerp van jug Bussum op maandag 23 januari is Yootheme Pro. “Een baanbrekende manier om mooie websites te maken”, volgens de makers van Yootheme.
Nou wil het toeval dat 'onze’ Wim Strik bekend is met Yootheme Pro en er ook enthousiast over is. Hij deelt graag met ons hoe hij het inzet en waarom hij het een waardevolle tool vindt. Wim laat ons zien hoe met de geïntegreerde Page Builder je eenvoudig, met ‘drag and drop’ je pagina’s vormgeeft.

Benieuwt of het wat kan zijn voor jou!? Of ben je juist opzoek naar een tool die het opmaken van complexe pagina’s eenvoudig maakt, kom dan maandag 23 januari om 20:00u ook naar Bussum.

Niveau: basis kennis van Joomla is gewenst.

Dokter Joomla!

Aansluitend Dokter Joomla! Loop je tegen een Joomla probleem aan en kom je er niet uit? Kom dan zeker even langs bij Dokter Joomla! Wij zijn met zijn allen de Dokter en lossen vrijwel altijd elk probleem op. Wil je er zeker van zijn dat we aandacht aan jouw probleem kunnen besteden mail ons dan eerst even op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We vragen een bijdrage van € 5,-. die gebruiken we voor koffie en thee en een drankje aan het einde van de avond als ook voor reiskosten die sprekers maken als ze bij ons komen.

We vinden het prettig als je je vooraf hieronder aanmeldt als je komt.

Groet en tot maandag 23 januari om 20:00u!

Marcel & Dennis
Jug - Bussum

Deze bijeenkomst houden we in het kantoor van Perfect Web Team.

Deze locatie is goed te bereiken via openbaar vervoer en eigen vervoer. Parkeer gelegenheid is er ruim voldoende bij het station. Let op de ingang van de parkeerplaats is tegenover de watertoren. Vanaf de parkeerplaats en het station Bussum Zuid is het een paar minuten lopen.

Met de trein
Bussum-Zuid is éénvoudig per trein bereisbaar vanuit Amsterdam, Amersfoort en Almere,  meer informatie 9292.nl

Adres
Bussummergrindweg 1G
1406 NZ Bussum

Telefoon: 085 - 210 40 60

Als je vragen over de bijeenkomsten hebt, kun je een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Over de locatie

Perfect Web Team
Bussummergrindweg 1G
1406 NZ Bussum

Deze locatie is goed te bereiken via openbaar vervoer en eigen vervoer. Parkeergelegenheid is er ruim voldoende bij het station. Let op! De ingang van de parkeerplaats is tegenover de watertoren. Vanaf de parkeerplaats en het station Bussum-Zuid is het een paar minuten lopen.

Amsterdam

Reageer

1000 Resterende tekens