juni2017

 

De Joomla-community organiseert wereldwijd regelmatig Bug Squash evenementen. Daar komen we samen om aan Joomla! te werken, bugs en patches te testen. Deze meeting heeft niet zo zeer als doel bugs te squashen maar wel om jezelf en je computer ‘Bug Squash” Ready te maken. Dit doen we onder leiding Roland Dalmulder.

Roland is sinds 2006 Joomla! Extension ontwikkelaar en sinds enkele jaren ook een Joomla! Bug Squad lid. Daarnaast is hij mede-organisator van de Joomla! Gebruikersgroep Rotterdam, Hollandse Pizza, Bugs & Fun evenementen en de Joomladagen Nederland. Hij is ook onderdeel van het Joomla! Board of Directors waar hij bijdraagt aan het Production Leadership Team.Iedereen die met Joomla! heeft gewerkt, kan meedoen. Deze meeting is specifiek bedoeld voor iedereen die wil bijdragen aan de ontwikkeling van Joomla.

 Wat heb je nodig;
        • Neem je eigen laptop mee

Wat eventueel handig is om voor te bereiden
        • Installeer een lokale webserver, bijvoorbeeld:  MAMP, WAMP, LAMP, XAMPP
        • Maak alvast een account aan bij Github (dit is nodig voor de issue tracker en de pachtster: https://github.com)

Over de locatie

Perfect Web Team
Bussummergrindweg 1G
1406 NZ Bussum

Deze locatie is goed te bereiken via openbaar vervoer en eigen vervoer. Parkeergelegenheid is er ruim voldoende bij het station. Let op! De ingang van de parkeerplaats is tegenover de watertoren. Vanaf de parkeerplaats en het station Bussum-Zuid is het een paar minuten lopen.

Amsterdam

1 reactie

EasyDiscuss Avatar
Dennis
Voor wie het stukje pizza mist in bovenstaande - Wie wil kan om 18:00u al komen om gezamenlijk pizza te eten (eigen kosten), deze bestellen we dan van te voren... laat ons even weten of je een hapje mee eet en welke pizza we voor je kunnen bestellen! Kijk hier welke pizza's beschikbaar zijn: https://www.thuisbezorgd.nl/pico-bello-bussum

Reageer

1000 Resterende tekens

Details

Categorie
Joomla Gebruikersgroep Bussum

Datum
Maandag 19 juni 2017

Tijd
20:00 - 22:00 uur

Locatie
Bij Perfect Web Team
Bussummergrindweg 1G, 1406 NZ, Bussum, Nederland
Open in Google Maps