Michiel Verhoef

Onze eigen (JUG Bussum’se) Joomla Technology evangelist kwam tijdens de afgelopen PizzaBugs&Fun een issue tegen van Daniel Kanchev, voormalig technology evangelist bij SiteGround, over Same Site cookie parameter en hoe Chrome 80 (we hebben nu versie 78) daar mee om gaat. Chrome 80 komt in februari 2020. Het gevaar dat Daniel noemde was dat het Same Site issue zou kunnen spelen in Joomla Core, en indien juist, dat we dat als Joomla Community snel zouden moeten fixen.
“Ja,” dacht ik, “en wat als het weliswaar niet een Core issue is maar wel ontstaat zodra we een extensie installeren. Hoe zit het dan?”

Dit leek Michiel een aardig onderwerp voor een praatje bij JUG Bussum.
 
Michiel neemt ons mee in het hoe waarom dit voor ons een issue kan zijn en wellicht hoe we het kunnen oplossen. Immers een aanzienlijk deel van de internet gebruikers gebruikt chrome.

Dokter Joomla!

Aansluitend en mits er tijd over is doen we Dokter Joomla! Loop je tegen een Joomla! probleem aan en kom je er niet uit? Kom dan zeker even langs bij Dokter Joomla! Wij zijn met zijn allen de Dokter en lossen vrijwel altijd elk probleem op. Wil je er zeker van zijn dat we aandacht aan jouw probleem kunnen besteden mail ons dan eerst even op bussum@joomlacommunity.eu.

We vragen een bijdrage van € 5,- die gebruiken we voor koffie en thee en een drankje aan het einde van de avond als ook voor reiskosten die sprekers maken als ze bij ons komen.

We vinden het prettig als je je vooraf aanmeldt voor onze bijeenkomsten.

Over de locatie

Perfect Web Team
Bussummergrindweg 1G
1406 NZ Bussum

Deze locatie is goed te bereiken via openbaar vervoer en eigen vervoer. Parkeergelegenheid is er ruim voldoende bij het station. Let op! De ingang van de parkeerplaats is tegenover de watertoren. Vanaf de parkeerplaats en het station Bussum-Zuid is het een paar minuten lopen.

Amsterdam

Reageer

1000 Resterende tekens

Details

Categorie
Joomla Gebruikersgroep Bussum

Datum
Dinsdag 26 november 2019

Tijd
20:00 - 22:30 uur

Locatie
Bij Perfect Web Team
Bussummergrindweg 1G, 1406 NZ, Bussum, Nederland
Open in Google Maps