De onderwerpen van deze bijeenkomst van de gebruikersgroep regio Eindhoven zijn:

  • Waar moet je op letten bij het wijzigen van template op een bestaande website? Hans Kuijpers laat dit zien. 
  • Dr. Joomla. Heb je een probleem met je Joomla site... leg het voor aan de groep en we komen er samen uit.

Stuur een e-mail naar eindhoven@joomlacommunity.nl als je zelf een keer een presentatie geven wil. Heb je een suggestie voor een andere presentatie, dan vernemen we ze graag via Google Form.

Zoals iedere maand zal er ook een website van een van de deelnemers worden besproken. Presenteer een van je websites en ontvang opbouwende feedback van de andere deelnemers.

Deelname

Toegang: 5 euro. Consumpties na afloop afrekenen bij de bar beneden. 

Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze bijeenkomst, ook als je nog niet eerder bij een bijeenkomst bent geweest.
Graag onderaan deze pagina aangeven dat je naar de bijeenkomst komt zodat we weten hoeveel mensen er gaan komen, ook als je reeds eerder een bijeenkomst hebt bezocht. We kunnen terecht in The Trafalgar Pub, alwaar een beamer en wifi aanwezig is.

Bijeenkomsten

De Joomla! gebruikersgroep regio Eindhoven komt elke maand afwisselend op de tweede maandag of dinsdag van de maand bij elkaar. Als je vragen over de bijeenkomsten hebt of op de hoogte wilt worden gehouden kan je een e-mail sturen naar eindhoven@joomlacommunity.eu. Blijf op de hoogte van elke bijeenkomst en meld je aan voor de nieuwsbrief. Hiermee sturen we je een herinnering voor de volgende bijeenkomst.

2 reacties

EasyDiscuss Avatar
Nicole
Hallo Hans, René, Arjan,

Ik heb een praktische vraag over de bijeenkomsten. Bij de fysieke bijeenkomsten was er de financiële bijdrage (5,-) voor een kleine vergoeding voor presentaties en bijvoorbeeld het notitieboekje. Hoe doen we dat bij de online bijeenkomsten? Ook nu worden er presentaties voorbereid. Ik vind het geen probleem om die bijdrage ook nu in stand te houden, ik kan niet altijd alles wat ik hoor meteen toepassen, maar ik leer er wel heel veel van.
Tot morgen.
Groeten,
Nicole

1
EasyDiscuss Avatar
Hans Kuijpers
We hebben je berichtje gezien en direct verwerkt in de uitnodiging van vanavond. Dank
0

Reageer

1000 Resterende tekens