Nieuws uit de gemeenschap

We bespreken de nieuwtjes en ontwikkelingen binnen de Joomla gemeenschap.

Hoe scoor je een AA score voor je website? door René Kreijveld

René Kreijveld heeft Informatica gestudeerd in Eindhoven (HIO, 1990). Sinds 2004 bouwt hij websites en webapplicaties met Joomla!. Hij werkt als webdeveloper bij DSD Business Internet. Naast zijn werk speelt René drums of traint met zijn jachthond Mila, een prachtige Bracco Italiano.

GTMetrix is een hulpmiddel om de frontend performance van je website te meten. Een A score voor PageSpeed én een A score voor YSlow is het hoogst haalbare. In deze presentatie laat ik je zien wat er bij komt kijken om een A score te halen en hoe je dat voor elkaar krijgt in Joomla. Als voorbeeld neem ik de nieuwste Helix Ultimate template van JoomShaper, een Bootstrap 4 gebaseerde template gecombineerd met SP PageBuilder.

 


Alles onder voorbehoud

Routebeschrijving

Kom je met de auto dan is het even opletten. Rij aan op Hoogvliet maar kies de afslag 17a Pernis. Zodra je bij de stoplichten sta, sla links af en blijf rechtdoor rijden het bedrijventerrein Gadering op, aan de linkerhand zie je dan La Cocotte staan.

Kom je eten?

Voor aanvang eten we ook altijd met een groepje, altijd erg gezellig. Vanaf 17:30 uur bestellen we in de brasserie. Zie de website van La Cocotte voor de menukaart.

Kosten

Deelname in 2018 is € 5,00 per persoon per bijeenkomst. Van deze bijdrage worden onkosten zoals de huur van de zaal en onkosten van sprekers vergoed. Alle consumpties reken je zelf direct af aan de kassa.

Sponsoren

Dit jaar worden de bijeenkomsten gesponsord door

JUG010 Sponsoren 2018

Vragen?

Aanmelden om eens te komen presenteren? Een voorstel voor het programma? Mail aan rotterdam@joomlacommunity.nl. Via jug010.nl kun je aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Over de locatie

Brasserie La Cocotte
Nieuwe Langeweg 21, 3194 DC Hoogvliet

Parkeren is gratis via parkeerplaatsen naast het pand.
Dineren is hier zeker mogelijk.

Brasserie La Cocotte

 

1 reactie

EasyDiscuss Avatar
Marianne Henny
Hallo,
Ik kom graag vanavond. Probeer ook op tijd te zijn om mee te eten.
Tot straks

Groetjes Marianne

Reageer

1000 Resterende tekens

Details

Categorie
Joomla Gebruikersgroep Rotterdam

Datum
Maandag 13 augustus 2018

Tijd
19:00 - 22:30 uur

Locatie
Bij Brasserie La Cocotte
Nieuwe Langeweg 21, 3194 DC Hoogvliet
Open in Google Maps