Nieuws uit de gemeenschap

We bespreken de nieuwtjes en ontwikkelingen binnen de Joomla gemeenschap.

Security

We gaan het deze avond hebben over veiligheid met betrekking tot je website. Wilco Alsemgeest komt uitleg geven over de Content Security Policy optie in Joomla 4 en waarom dit belangrijk is.

Verder zullen we het hebben over het beveiligen niet alleen je website maar ook de e-mail, inloggen op de server met (S)FTP en andere gerelateerde zaken.

 


Alles onder voorbehoud

Routebeschrijving

Kom je met de auto dan is het even opletten. Rij aan op Hoogvliet maar kies de afslag 17a Pernis. Zodra je bij de stoplichten sta, sla links af en blijf rechtdoor rijden het bedrijventerrein Gadering op, aan de linkerhand zie je dan La Cocotte staan.

Kom je eten?

Voor aanvang eten we ook altijd met een groepje, altijd erg gezellig. Vanaf 17:30 uur bestellen we in de brasserie. Zie de website van La Cocotte voor de menukaart.

Kosten

Deelname in 2018 is € 5,00 per persoon per bijeenkomst. Van deze bijdrage worden onkosten zoals de huur van de zaal en onkosten van sprekers vergoed. Alle consumpties reken je zelf direct af aan de kassa.

Sponsoren

Dit jaar worden de bijeenkomsten gesponsord door

jug010 spponsoren nw

Vragen?

Aanmelden om eens te komen presenteren? Een voorstel voor het programma? Mail aan rotterdam@joomlacommunity.nl. Via jug010.nl kun je aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Over de locatie

Brasserie La Cocotte
Nieuwe Langeweg 21, 3194 DC Hoogvliet

Parkeren is gratis via parkeerplaatsen naast het pand.
Dineren is hier zeker mogelijk.

Brasserie La Cocotte

 

1 reactie

EasyDiscuss Avatar
Dinette
Beste Joomla gebruikersgroep ,
Mag ik iets vragen?
We hebben al jaren een Joomla website tot volle tevredenheid maar wisten niet dat er een Rotterdamse gebruikersgroep was. Wij wonen in Capelle. Op de website van mijn man www.hanleune.nl staat een storende fout: bij de omschrijving Laatst bijgewerkt staat eerst %s en dan de datum. Dat is zo op alle pagina's. Hoe kan ik dat wegkrijgen? De webhost heeft er al eens naar gekeken maar niet gevonden. Ik hoop dat ik bij jullie aan het goede adres ben. Alvast mijn hartelijke dank!
De site is overigens niet gehackt. Ook dat is al nagegaan. Het gaat hier vermoedelijk om een probleem veroorzaakt door een gewijzigd mailadres gekoppeld aan de site.
Hartelijke groet, Dinette

Reageer

1000 Resterende tekens

Details

Categorie
Joomla Gebruikersgroep Rotterdam

Datum
Dinsdag 13 november 2018

Tijd
19:00 - 22:30 uur

Locatie
Bij Brasserie La Cocotte
Nieuwe Langeweg 21, 3194 DC Hoogvliet
Open in Google Maps