Tromgeroffel: jawel het is zover! Op 17 augustus, op de 16e verjaardag van ons geliefde Joomla, komt de Stable release van Joomla4 uit. Samen vieren? De eerste migraties live volgen?

SAVE THE DATE: dinsdag 17 augustus

Zoals je wellicht al hebt gelezen op Joomla News, Joomla4 Stable komt eraan! Op 17 augustus wordt Joomla 16 jaar en komt Joomla4 officieel uit.

Er mag door de huidige Corona­maatregelen nog niet veel maar een welkomst­feestje in kleine kring moet lukken. Op dinsdag 17 augustus kunnen we terecht bij Lookies in Nesselande. Er is plek voor maximaal 12 deelnemers.

We wachten de lancering af en gaan gezamenlijk enkele proef- en misschien ook live-migraties doen. Heb je een website waarvan de extensies door de J4-test komen? Laten we er samen mee aan de slag gaan.

Ben je in het land en wil je de J4 Launch party bijwonen? Bevestig je deelname op www.jug010.nl. Echt even doen want want omwille van de veiligheid kunnen en zullen we niet meer dan 12 gasten toelaten. Inloop vanaf 17.00u, start programma 19.00u en aan het eind een bezoekje aan Dr. Joomla mochten er vragen zijn.

Deelname is gratis, een hapje mee eten en drankjes zijn voor eigen rekening.

LOCATIE

Lookies Nesselande

Over de locatie

Op culinair vlak is vrijwel alles mogelijk in Rotterdam. Zo ook bij Lookies, waar u alle dagen van de week terecht kunt voor een drankje, lunch, high tea, diner van de kaart of een verrassingsdiner van de chef-kok in onze brasserie. Een sfeervolle ambiance heeft Lookies, restaurant Rotterdam, in de wijk Nesselande.

Screen_Shot_2019-12-10_at_2.49.20_PM.jpg

Brasserie Lookies
Maltaplein 2 (Nesselande)
3059 XW Rotterdam
Tel: 010-2224811
E-mail: [email protected]

Hou aan voor navigatie (gratis parkeren voor de deur): Siciliëboulevard 700

 

 

 

Reageer

1000 Resterende tekens

Details

Categorie
Joomla Gebruikersgroep Rotterdam

Datum
Dinsdag 17 augustus 2021

Locatie
Bij Lookies
Maltaplein 2, Rotterdam Nesselande
Open in Google Maps