Waarschuwing
Kan map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/joomlacommunitynl/data/test.joomlacommunity.nl/public_html/cache/com_content
Bericht sluiten

| Door: Sander Potjer. | Categorie: Gebruikersgroepen.

Bijeenkomsten van Joomla! gebruikersgroepen in april

In de maand april zullen er weer diverse van Joomla gebruikersgroepen in Nederland en België plaatsvinden. In Assen, Amsterdam, Arnhem & Nijmegen, Enschede, 's-Hertogenbosch en Rotterdam zullen de gebruikersgroepen bij elkaar komen. De gebruikersgroep Amsterdam heeft vanavond een speciale gast, Ryan Ozimek van Open Source Matters (de foundation achter het Joomla project).

Iedereen is van harte welkom op een van de bijeenkomsten, van beginnende Joomla gebruikers tot ervaren ontwikkelaars. De toegang is in de meeste gevallen gratis, soms worden nog de kosten voor de zaalhuur gedeeld door de bezoekers. Als er geen gebruikersgroep bij jou in de buurt zijn kan je op het forum kijken of er genoeg interesse is voor het starten van een nieuwe groep, reeds diverse topics staan hierover in het forum! Hopelijk mogen we je binnenkort (weer) op een van de bijeenkomsten verwelkomen!

gebruikersgroepen

Maandag 4 april, 20.00 uur: regio Arnhem & Nijmegen (Het nieuwe internetten)

jc-gebruikersgroep-arnhem

Deze avond zal Onno Groen voor ons zijn presentatie houden. Onno heeft onlangs een artikel geschreven voor het maandblad 'Webdesigner' over portable internetten. Meer info over Onno: //jump4design.nl

Nu vlak na de introductie van de iPad 2 word het steeds duidelijker dat mobiel internet de overhand zal gaan nemen in onze internetconsumptie. Niet alleen de tablets maar vooral ook smartphones zorgen voor een extreme groei van internet gebruik, soms zelf ten koste van de desktop.

Het is tijd dat de websites klaar worden gestoomd voor de nieuwe generatie qua internet ervaring en beleving. Het maakt niet uit of een website gemaakt is in Joomla!, Wordpress of welk ander systeem dan ook, het gereedmaken en het nadenken over een unieke gebruikservaring zit er aan te komen.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 4 april, 20.00 uur: regio Amsterdam (Special guest: Ryan Ozimek)

jc-gebruikersgroep-amsterdamIn het weekend van 2 en 3 april vinden de (uitverkochte) Joomladagen plaats in Doorn. Speciaal daarvoor komt Ryan Ozimek naar Nederland. Ryan is president van Open Source Matters, de foundation achter het Joomla project. Aangezien Ryan nog in Nederland zal zijn schuift hij graag aan bij de Joomla Gebruikersgroep Amsterdam!

Een aantal van de vaste JUG Amsterdam leden bezoeken ook de Joomladagen. Tijdens de bijeenkomst zullen we napraten en is er natuurlijk de mogelijkheid om Ryan allerlei vragen voor te leggen over het Joomla project. Wat is zijn visie? Wat ging er niet goed, en wat juist wel? Hoe is hij betrokken geraakt bij het Joomla project? En natuurlijk de vraag die jij bedenkt voor Ryan!

Heb je de Joomladagen gemist? Dan is dit je kans om alsnog kennis te maken met Ryan. Kom gezellig langs in het Joomla Competence Center voor een gezellige Joomla avond met onze speciale gast!

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 5 april, 19.30 uur: regio 's-Hertogenbosch (Joomladagen)

jc-gebruikersgroep-s-hertogenboschHet onderwerp van deze bijeenkomst van de gebruikersgroep regio 's-Hertogenbosch zal bestaan uit een terugblik van de Joomladagen 2 & 3 april. Zoals iedere maand zal er ook een website van een van de deelnemers worden besproken. Presenteer een van je websites en ontvang opbouwende feedback van de andere deelnemers.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 5 april, 20.00 uur: regio Enschede (Templates aanpassen)

jc-gebruikersgroep-enschedeTijdens deze bijeenkomst gaan we bezig met het aanpassen van een template. Nog niet helemaal zeker is of dat een template van Rockettheme is (door Han) of een template voor 1.6 aan de hand van de template tutorial van Anja Hage.

Verder zullen we verslag doen (of napraten) van de JoomlaDagen Nederland op 2 en 3 april.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Woensdag 6 april, 19.30 uur: regio Assen (JCE en Joomla! Updater)

jc-gebruikersgroep-assenDeze avond zullen Fokke Zijlstra en Ilse de Vries zullen deze avond vullen met het presenteren van de veelgebruikte WYSIWYG editor JCE en het Joomla! updater component van Interllispire.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 18 april, 19.00 uur: regio Rotterdam (Template overrides)

jc-gebruikersgroep-rotterdamHans Kuijpers komt ons iets vertellen over template overrides in Joomla!. Een krachtig middel om de html-output geheel naar je hand te zetten.

Nieuws, Skypesessies, presentaties, de extensieshow en Dokter Joomla! En vooral ook gezellig eten en borrelen.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.