Waarschuwing
Kan map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/joomlacommunitynl/data/test.joomlacommunity.nl/public_html/cache/com_content
Bericht sluiten

| Door: Maarten Blokdijk. | Categorie: Rottterdam.

Verslag JUG010 25-04-2022 Pizza, JUG and Fun!

Een fysieke meeting op een nieuwe locatie in het hartje van Rotterdam, met een leuke opkomst. 18:00 uur pizza!

19:00 uur start

Opening door Arie rond de 15 man aanwezig. Nieuwe locatie, nieuwe structuur van funding is besproken. Laatbloeien is een mooie locatie, midden in Rotterdam. Goede faciliteiten en een fijne sfeer maken deze locatie vooralsnog een blijvende locatie. 

  • Gesprek over J4 updates (4.1.1 en 4.1.2)
  • Roland is de Release lead van 4.2 maar thans zijn er te weinig mensen zijn om updates te testen, en nieuwe features toe te voegen. De mooie updates van Joomla Magazine worden getoond. Joomladagen USA besproken, met hier 2 nederlandse spekers. Peter Martin en Maarten Blokdijk.
  • Roland gaf aan benaderd te zijn door de makers van Fabrik, die nog geen goede J4 migratie hebben. 
  • Mail Rob M besproken. Een interessante discussie over hoe je klanten kunt beheren / benaderen.
  • Korte pauze voor koffie en/of een drankje
  • Een vraag van Doctor Joomla ging over kickstart.php. Maarten heeft tijdens de avond laten zien hoe je snel een website kunt restoren met kickstart.php van Akeeba Backup.

Afgesproken is voor deelname 10 euro zonder en 25 euro met pizza te betalen. Bij voorkeur vooraf te betalen via het nieuw te maken inschrijfformulier op de jug010 site. Ook voor toekomstige JUGS op deze locatie. 

22:00 uur einde

Meedoen?

Wil jij ook eens aanschuiven bij de Gebruikersgroep in Rotterdam, de JUG010? Aanmelden is niet verplicht maar wel gewenst, er is een gezellige bar, veel interactie, meestal wel tijd voor vragen aan Dokter Joomla. We eten van te voren met meestal een flinke groep. Je bent gewaarschuwd: de groep is groot, deelt heel veel kennis en het blijft meestal niet bij één keer meedoen!

Je bent van harte welkom!

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.