Wim Strik

Op maandag 29 januari geeft Wim Strik een interactive presentatie over de nieuwe privacywetgeving die in werking gaat op 25 mei 2018. 

De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) vervangt de bestaande nationale wetgeving en geldt voor alle organisaties die persoonsgegevens verwerken. Ook eigenaren / bezitters van websites moeten rekening houden met deze nieuwe wetgeving. De wet is al van toepassing wanneer je bijvoorbeeld gebruik maakt van een contactformulier waarin een aantal gegevens opvraagt van de bezoeker.

Wat houdt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) nu precies in en wat komt er allemaal bij kijken? De presentie is interactief dus er is plaats voor vragen.

Meld je dan ook snel aan, want vol is vol :-P.
Aarzel dus niet en meld je aan voor deze meeting van JUG Bussum!

Aanmelden via deze link!


Groet en tot maandag 29 januari om 20:00 u!

Marcel, Anita & Dennis
Jug - Bussum

 

Dokter Joomla!

Aansluitend en mits er tijd over is doen we Dokter Joomla! Loop je tegen een Joomla! probleem aan en kom je er niet uit? Kom dan zeker even langs bij Dokter Joomla! Wij zijn met zijn allen de Dokter en lossen vrijwel altijd elk probleem op. Wil je er zeker van zijn dat we aandacht aan jouw probleem kunnen besteden mail ons dan eerst even op amsterdam@joomlacommunity.eu.

We vragen een bijdrage van € 5,- die gebruiken we voor koffie en thee en een drankje aan het einde van de avond als ook voor reiskosten die sprekers maken als ze bij ons komen.

We vinden het prettig als je je vooraf aanmeldt voor onze bijeenkomsten.

 

Over de locatie

Perfect Web Team
Bussummergrindweg 1G
1406 NZ Bussum

Deze locatie is goed te bereiken via openbaar vervoer en eigen vervoer. Parkeergelegenheid is er ruim voldoende bij het station. Let op! De ingang van de parkeerplaats is tegenover de watertoren. Vanaf de parkeerplaats en het station Bussum-Zuid is het een paar minuten lopen.

Amsterdam

6 reacties

EasyDiscuss Avatar
Job van Barneveld
Hoi, de aanmelding in de tekst verwijst nog naar de bijeenkomst met Anja de Crom, de aanmeldbutton werkt wel goed. Tot volgende week maandag, Job
EasyDiscuss Avatar
Henriette Emmelot
Beste, ik heb even een vraag. Ik heb interesse in de bijeenkomst, maar ik heb wel even een vraag. Is het mogelijk mijn fiets achter slot en grendel neer te zetten?

IK hoor graag van u.

Mvg Henriette Emmelot

EasyDiscuss Avatar
Sander Potjer
Ja hoor, dat is mogelijk. Beste dan even bij de parkeergarage aan de rechterkant van het gebouw aan te bellen (schuine helling naar beneden).
EasyDiscuss Avatar
Henriette
Prima, dan zien jullie mij straks, Wim weet al dat ik kom.
EasyDiscuss Avatar
Thom Hiemstra
Volle bak! Zandzakken voor de deur!!
EasyDiscuss Avatar
René
Onlangs heeft er bij jullie een presentatie plaatsgevonden:
JUG bijeenkomst Bussum - Wim Strik - Nieuwe privacywet GDPR

Zijn de slides of presentatie openbaar, zodat ik het eens na kan lezen. Ben benieuwd, waar ik als Joomla! Webdesigner rekening mee dient te houden. Maak geen Webshops, maar pagina's voor MKB/ZZP met een contactformulie r, welke gegevens mag ik wel opvragen middels contactformulie r en welke niet, cookies uitzetten browser enz. enz.

Uiteraard wil ik goed voorbereid zijn.

Reageer

1000 Resterende tekens