Dr Joomla

Loop je tegen bugs, foutmeldingen of updateproblemen in Joomla aan? Heb je moeite met het instellen van extensies? Of wil je gewoon meer weten over template-aanpassingen en waar je goede templates kunt vinden? Dan is deze avond speciaal voor jou bedoeld!

Op woensdagavond 7 juni organiseren we een Dr. Joomla avond. Tijdens de Dr. Joomla avond gaan we gezamenlijk problemen oplossen en kennis uitwisselen. Of je nu net begint met Joomla of een doorgewinterde professional bent, iedereen is van harte welkom! Onze ervaren Joomla-experts en enthousiaste gemeenschapsleden zullen aanwezig zijn om te helpen en al je vragen te beantwoorden. Neem een laptop mee!

Meld je snel aan want vol=vol! Neem je laptop mee en zorg ervoor dat je jouw specifieke vragen en problemen paraat hebt, zodat we je zo efficiënt mogelijk kunnen helpen.

Heb je zin om ook te komen?
Laat het dan even weten en schrijf je eenvoudig in!
We hebben een minimum van 4 deelnemers nodig om de avond door te kunnen laten gaan.

Deelname aan deze bijeenkomst kost € 5,- per avond.

Wil je vooraf (op eigen kosten) mee te eten?
Om 17:30 uur gaan we met een aantal eten bij Café de Plak, Bloemerstraat 90 (dichtbij Plein 44), Nijmegen
Ga je mee, laat het svp even hieronder weten.

 

Over de locatie

De JUG bijeenkomst wordt georganiseerd in het kantoor van db8 op het Keizer Karelplein. Het is in het witte kantoorpand van Isatis Groep en Randstad Uitzendbureau, aan het Keizer Karelplein op de hoek van Van Schaeck Mathonsingel en de Graafseweg. De ingang zit op de Van Schaeck Mathonsingel aan de zijkant van de laagbouw (onder Bureau Vet) aan de kant van het station. Neem de zij-ingang bij bord "Keizer Karel Webdesign 32 Q. Loop door het poortje langs de brandtrap. Bij de zij-ingang op de intercom aanbellen bij "Webdesign".

Auto
In het centrum van Nijmegen is het betaald parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergelegenheid (auto's tot max 2,10 hoog) ligt tegenover het kantoor:
Parkeergarage Keizer Karelgarage
Van Schaeck Mathonsingel 22
6512 AR Nijmegen

Openbaar vervoer
Het kantoor ligt op een paar minuten lopen van het NS treinstation Nijmegen Centraal en de busterminal. Vanuit het NS treinstation loop je de Van Schaeck Mathonsingel in, richting Keizer Karelplein. Het kantoor ligt aan de rechterkant van de straat.

EasyDiscuss Avatar
Arjan Brethouwer
Graag wil ik de bijeenkomst bijwonen. Ik ben een beginner met Joomla en zoek anderen om informatie en kennis uit te wisselen.
0
EasyDiscuss Avatar
Henk
Uiteraard ben je meer dan welkom Arjan! Leuk om nieuwe mensen te ontmoeten die dit mooie platform Joomla willen gebruiken! En deze bijeenkomst met name om vragen die er spelen te beantwoorden.
0

1000 Resterende tekens


Details

Categorie
Joomla Gebruikersgroep Arnhem-Nijmegen
Datum
Woensdag 7 juni 2023
Tijd
19:30 - 22:00
Locatie

Bij Kantoor db8

Keizer Karelplein 32 Q, 6511 NH Nijmegen, Nederland

Open in Google Maps

Aanmelden / Afmelden
Aanmelden
  • Wij gaan!