Statische content

  • Officiële Joomla downloads

    Op https://downloads.joomla.org/nl vind je de nieuwste Joomla! releases en updates en directe links naar alle taalpakketten. Deze centrale plek heeft de doelstelling de gehele  internationale Joomla! community te verwelkomen en is ook in het Nederlands beschikbaar. Dit portaal biedt nu al alle Joomla! CMS releases zodat je ook nog een oudere versie kan downloaden indien je deze nodig hebt. In de nabije toekomst wordt deze portaal de plek voor alle Joomla! Project downloads inclusief officiële en losgekoppelde extensies.

    Hoe komen vertalingen van Joomla! tot stand?

    De vertalingen van Joomla! worden gemaakt door het Dutch Translation team.

    Wie zitten in het Dutch Translation Team?

    Het Dutch Translation Team zijn we allemaal samen. Met z'n allen kunnen we Joomla! vertalen via Crowdin. Registreer je hier, dat kan ook met je GitHub-, Facebook-, Twitter- of Google+ account. Na inloggen kun je suggesties plaatsen voor het vertalen van de taalstrings. Je kunt ook stemmen welke vertaling je beter vindt. Bij het opleveren van een nieuw release worden de suggesties door een "proofreader" bekeken en wordt besloten welke vertalingen goedgekeurd (approved) wordt en in de release worden opgenomen. Meer over bijdragen aan Joomla vind je hier.

    Heb je nog vragen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ze ons dan.

  • De JoomlaCommunity.nl website is tot stand gekomen door een grote groep van vrijwilligers. Veel dank gaat uit naar: Anja de Crom, Anne Klapwijk, Bianca Crown, Edith van Leeuwen, Erik van Doorne, Hans Kuijpers, Hans van der Meer, Jisse Reitsma, Lara Bettelheim, Marco Richter, Marijke Stuivenberg, Martijn Maandag, Michiel Verhoef, Nico van Leeuwen, Niels van der Veer, Patrick Smits, Peter Martin, Remco Janssen, Rene Kreijveld, Robert Kronshorst, Ruud van Zuidam, Sander Potjer, Thom Hiemstra en Wilco Alsemgeest.

    Hosting

    De hosting van JoomlaCommunity.nl wordt gesponsord door Combell, specialisten in Joomla! hosting met clustertechnologie

    Joomla!-extensies

    Op JoomlaCommunity.nl worden diverse Joomla!-extensies gebruikt welke veelal door de makers ervan aan ons beschikbaar zijn gesteld:

    Feedback? Zelf bijdragen?

    Heb je ideeën voor verbeteringen? Of ben je een bug tegengekomen? De volledige code van de website is te vinden op GitHub: //github.com/stichtingjoomlanederland/joomlacommunity.nl, en je bijdrage is van harte welkom! Issues kunnen op GitHub gemeld worden of op ons forum.

  • Helaas kunnen we deze pagina niet voor je vinden... 

    Mogelijk komt dit wegens:

    • een verouderde bladwijzer/favoriet
    • een zoekmachine heeft een verouderde lijst van deze website
    • een fout getypt adres
    • u heeft geen toegang tot deze pagina
    • De gegeven bron is niet gevonden.
    • Er is een fout opgetreden tijdens het verwerken van uw verzoek.

    We hebben tevens net de website volledig vernieuwd, dus wellicht heeft het hiermee te maken. We doen ons best om eventuele problemen zo spoedig mogelijk op te lossen!

  • Sinds 2013 organiseren we door het hele land Pizza, Bugs & Fun's.

    Wat is de bedoeling van een Pizza, Bugs & Fun?

    Joomla verbeteren door bugs zoeken & patches testen. Een groep Joomla-enthousiastelingen komt bij elkaar om aan het Joomla-project te werken. We werken dan de "issue tracker" door: een lijst met bugs en verbeteringen die nog getest moeten worden, of waar nog een patch voor moet worden geschreven.

    Wie kan meedoen met een Pizza, Bugs & Fun?

    Iedereen die bekend is met Joomla. Het is een heel leuke dag voor iedereen die met Joomla bekend is en wil bijdragen aan het project. Het is ook een sociale bijeenkomst, je leert mensen kennen en doet veel kennis op. Na een dag met veel plezier "bugs squashen", gaan we tegen het einde van de middag met zijn allen pizza eten.

    Bij PBF's wordt er ook naast het testen van bugs uitgelegd hoe je documentatie kunt vertalen. Het aantal mensen dat documentatie vertaald is inmiddels zo groot dat er speciale tafels met vertalers zijn, zodat je direct overleg kunt hebben met mede-vertalers.

    Voor een indruk kan hier het verslag van de Pizza, Bugs & Fun-dag in Heerenveen gelezen worden:
    //www.joomlacommunity.nl/nieuws/joomla-in-nederland/1050-pizza-bugs-a-fun-in-heerenveen.html

    Voor wie is de Pizza, Bugs & Fun-dag?

    Of je nu een ontwikkelaar bent, een vertaler, een programmeur, een integrator of ontwerper, iedereen die bekend is met Joomla, kan meedoen. We gaan met laptops bij elkaar zitten. Daar helpen we je om alles op te zetten. We proberen die dag zoveel mogelijk bugs op te sporen, te testen, reproduceren en te verbeteren. Als er mensen zijn die bij willen dragen aan documentatie of vertalingen, dan helpen we je met het opzetten daarvan.

  • JoomlaCommunity.nl valt onder de Stichting Joomla Nederland.
    KvK nummer: 51765705
    Bank: NL 06 BUNQ 2043 8901 58

    Contactformulier

    Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul onderstaand formulier in. 
    Problemen met de website of suggesties voor verbeteringen? Meld het dan op GitHub (actief Github-account nodig om toegang te hebben).

    Let op!  Wij zullen niet reageren op verzoeken voor ondersteuning per mail. Stel je Joomla!-vragen graag op het forum.

    Contactformulier

    Ongeldige invoer
    Ongeldige invoer
    Ongeldige invoer
    Ongeldige invoer
    Ongeldige invoer

    Doneren

    Doneren kan via de contactformulier op Stichting Joomla Nederland.

  • Forumregels

    Wij houden ons op dit forum aan de volgende etiquette om er voor te zorgen dat iedereen zoveel mogelijk uit het forum kan halen:

    Postregels

    • Op dit forum wordt ABN gesproken. Dus geen dialecten of andere talen dan Nederlands.
    • Maak een duidelijke korte omschrijving als titel voor waar je onderwerp over gaat. Iets als 'Help' of 'Waarom werkt dit niet' zijn GEEN goede onderwerpen.
    • Vragen moeten zoveel mogelijk op het forum afgehandeld worden, dus zonder PM. Pas als dat niet mogelijk blijkt kan via PM vertrouwelijke informatie worden uitgewisseld. Na afloop graag terugkoppeling op het forum wat de oplossing is.
    • Het is niet toegestaan een post binnen 24 uur omhoog te kicken (het plaatsen van een reactie zonder extra info om zo de thread hoger in de lijst te krijgen).
    • Als je (delen van) codes uit bestanden in je post plaatst gebruik dan de codetags om de leesbaarheid van het forum optimaal te houden.
    • JoomlaCommunity is een publiekelijk forum. Alle geplaatste berichten zijn openbaar voor leden, niet leden en zoekmachines. Geplaatste berichten worden alleen aangepast of verwijderd indien een moderator dit noodzakelijk acht, en niet op verzoek. Bedenk dus goed wat je wel of niet in je post wilt plaatsen, rekening houdend met zoekmachine robots die de berichten meelezen.
    • Links naar affiliate programma's zijn niet toegestaan.

    Commerciële posts

    • Commerciële posts mogen uitsluitend geplaatst worden in het Marktplaats forum en de subfora daarvan door gebruikers die minimaal 100 (zinnige!) posts hebben gemaakt.
    • Gebruikers mogen één keer per 2 weken een post met een advertentie plaatsen en elke nieuwe advertentie dient in een nieuwe thread geplaatst te worden en dient ook een NIEUWE advertentie te zijn.
    • Vermeld bij service-aanvragen wat het budget is en handel alles zoveel mogelijk in het topic af zodat andere leden de mogelijkheid hebben om te concurreren.

    Community regels

    • Ben je nieuwkomer op dit forum, stel je dan voor in het Voorstel forum met wat algemene informatie en eventueel wat reeds je ervaringen zijn met Joomla!
    • Help anderen, wees geduldig en geef feedback. Maak duidelijk aan de lezers van je thread of je probleem is opgelost en bedank de mensen die je hebben geholpen. Vermeld tevens hoe je probleem is opgelost.

    Streng verboden

    • Geen advertenties, affiliate-links, crossposting, illegale zaken, beledigende/grove/etcetera berichten in het forum.

    Handtekeningen

    • Moeten bij je Profiel ingevoerd worden, en niet handmatig toegevoegd worden aan je berichten.
    • Mag geen advertenties, verschillende lettergroottes, afbeeldingen of links naar andere threads of posts bevatten.
    • Mag maximaal 2 smilies, 3 links bevatten, URL's of mailto, 2 kleuren bevatten en uit maximaal 4 regels bestaan.
    • Wij behouden het recht voor om jou te vragen je handtekening te veranderen, of dit voor jou te doen als deze niet aan de regels voldoet.

    Regels, moderators & beheerders

    • Om er zeker van te zijn dat iedereen zich aan de regels houdt zijn er moderators die het forum beheren. Moderators hebben extra rechten op het forum. Ze kunnen onderwerpen sluiten of verwijderen, ze kunnen onderwerpen bewerken, verplaatsen of sticky maken.
    • Als je denkt dat iemand zich niet aan de regels houdt, rapporteer de post dan door op het Rapporteer-icoon te klikken.
    • Als zij dit nodig achten in het belang van het forum, dan kunnen ook de beheerders van het forum altijd, zonder opgaaf van reden posts, threads of zelfs gebruikers van dit forum verwijderen.
    • De beheerders kunnen indien zij dit nodig achten PM berichten van de forumleden inzien.
    • Als je denkt dat een moderator zijn macht misbruikt, neem dan contact op met één van de beheerders of stuur een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en als je denkt dat één van de beheerers zijn macht misbruikt, wees dan vrij een andere website te bezoeken.
  • Wij houden ons op dit forum aan de volgende etiquette om er voor te zorgen dat iedereen zoveel mogelijk uit het forum kan halen:

    Postregels

    • Op dit forum wordt ABN gesproken. Dus geen dialecten of andere talen dan Nederlands.
    • Omdat jouw vraag al eerder gesteld kan zijn raden we je aan eerst de zoekfunctie van het forum te gebruiken, misschien is er al een oplossing voor je vraag beschikbaar.
    • Maak een duidelijke korte omschrijving als titel voor waar je onderwerp over gaat. Iets als 'Help' of 'Waarom werkt dit niet' zijn GEEN goede onderwerpen.
    • Maak bij voorkeur gebruik van de prefix functie waarmee je aan kunt geven welke status een topic heeft.
    • Het is niet toegestaan om te reageren op topics die de status [opgelost] hebben, mits de toevoeging een toegevoegde waarde heeft voor de huidige oplossing. Tevens zullen de meeste leden dit niet meer lezen.
    • Berichten moeten on-topic zijn m.b.t. het forum en het onderwerp waarin je je bericht plaatst.
    • Moderators kunnen verkeerd geplaatste berichten naar de juiste plek verplaatsen of verwijderen. Als je zelf ontdekt hebt dat je een onderwerp verkeerd geplaatst hebt, vraag dan via de rapporteerfunctie, of aan een moderator via PM, of het bericht verplaatst kan worden. Plaats in ieder geval zelf geen nieuw (dubbel) onderwerp.
    • Gebruik geen woorden als 'Belangrijk' of 'Urgent' in je onderwerpen. Alle posts hier worden gezien als belangrijk.
    • Leg je probleem goed uit, en geef zoveel mogelijk gegevens die van belang kunnen zijn zoals server informatie, Joomla!-versie en browser.
    • Gebruik niet allemaal hoofdletters, overbodig gebruik van vraag- en/of uitroeptekens in je onderwerp of post. Bij problematische titels kan een moderator deze aanpassen.
    • Vragen moeten zoveel mogelijk op het forum afgehandeld worden, dus zonder PM. Pas als dat niet mogelijk blijkt kan via PM vertrouwelijke informatie worden uitgewisseld. Na afloop graag terugkoppeling op het forum wat de oplossing is.
    • Als je onzeker bent of je wel moet posten, vraag dan één van de forum medewerkers van deze site voordat je gaat posten.
    • Het is niet toegestaan een post binnen 24 uur omhoog te kicken (het plaatsen van een reactie zonder extra info om zo de thread hoger in de lijst te krijgen).
    • Als je (delen van) codes uit bestanden in je post plaatst gebruik dan de codetags om de leesbaarheid van het forum optimaal te houden.
    • JoomlaCommunity is een publiekelijk forum. Alle geplaatste berichten zijn openbaar voor leden, niet leden en zoekmachines. Geplaatste berichten worden alleen aangepast of verwijderd indien een moderator dit noodzakelijk acht, en niet op verzoek. Bedenk dus goed wat je wel of niet in je post wilt plaatsen, rekening houdend met zoekmachine robots die de berichten meelezen.
    • Links naar affiliate programma's zijn niet toegestaan.

    Alhoewel de beheerders en moderators hun best doen alle posts te bekijken en posts die niet aan de regels voldoen te verwijderen, is dit op een groot forum een vrij lastige taak. Alle berichten geven het standpunt van de auteur weer en de beheerders van dit forum kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de berichten.

    Commerciële posts

    • Commerciële posts mogen uitsluitend geplaatst worden in het Marktplaats forum en de subfora daarvan.
    • Leden mogen pas advertenties posten wanneer ze een bijdrage leveren aan het forum. Wij hanteren de regel dat een gebruiker minimaal 100 (zinnige!) posts moet hebben gemaakt voordat een advertentie geplaatst mag worden.
    • Leden mogen één keer per 2 weken een post met een advertentie plaatsen. Mocht er een discussie ontstaan dan mag je daar uiteraard op reageren (in dezelfde thread), maar niet met een nieuwe advertentie.
    • Elke nieuwe advertentie dient in een nieuwe thread geplaatst te worden.
    • Een nieuwe advertentie dient ook een NIEUWE advertentie te zijn. Het is niet de bedoeling om elke twee weken een nieuwe thread te beginnen met dezelfde aanbieding.
    • Vermeld bij service-aanvragen wat het budget is en handel alles zoveel mogelijk in het topic af zodat andere leden de mogelijkheid hebben om te concurreren.
    • Links naar affiliate programma's zijn op niet toegestaan.

    Community regels

    • Ben je nieuwkomer op dit forum, stel je dan voor in het Voorstel forum met wat algemene informatie en eventueel wat reeds je ervaringen zijn met Joomla!
    • Help anderen. Dit forum is een gemeenschap en dit werkt het beste wanneer mensen informatie delen.
    • Wees geduldig. Alle deelnemers van dit forum nemen in hun eigen tijd deel aan discussies.
    • Geef feedback. Als iemand je helpt door bijvoorbeeld een vraag te beantwoorden, probeer dan een reactie te geven waaruit blijkt of de oplossing heeft geholpen of niet.
    • Wees vriendelijk voor nieuwkomers. Val ze niet aan omdat ze de forumregels niet toepassen maar wens hen welkom in de gemeenschap en wijs hen vriendelijk op eventuele regels. Weet je nog je eigen eerste stappen met Joomla!?
    • Maak duidelijk aan de lezers van je thread of je probleem is opgelost en bedank de mensen die je hebben geholpen. Vermeld tevens hoe je probleem is opgelost.
    • Het forum is niet bedoeld voor schelden, grof taalgebruik en beledigingen. Als je een plaats nodig hebt om je problemen eruit te gooien dan is dat prima, maar let op je taalgebruik. Misbruik of beledigingen zijn niet toegestaan.

    Streng verboden

    • Geen spamming - plaats geen advertenties in de fora.
    • Geen flaming - Plaats geen beledigende, grove, vulgaire, haatdragende, racistische, seksistische of obscene berichten in het forum.
    • Geen crossposting - Je berichten vallen maar in één categorie. Het is dus niet nodig om dezelfde post in meerdere fora te posten. Dubbele topics zullen worden verwijderd.
    • Geen illegale zaken - Post geen materiaal waar copyrights op rusten of links naar websites met illegale software. Vragen waarbij duidelijk is dat het over een illegaal verkregen extensie of template gaat zullen worden gesloten.
    • Links naar affiliate programma's zijn niet toegestaan.
    • Als je iets doet wat onder bovenstaande punten valt dan zal dat verwijdering van het bericht tot gevolg hebben en kan de gebruiker toegang tot dit forum ontzegt worden.

    Technische regels

    • Het verwijderen van verouderde berichten zal plaatsvinden 'wanneer nodig' om zo optimale prestaties van het forum en zoekopdrachten te verkrijgen.

    Handtekeningen

    • Moeten bij je Profiel ingevoerd worden, en niet handmatig toegevoegd worden aan je berichten.
    • Mag geen prijzen, advertenties, producten etc bevatten.
    • Mag maximaal 2 smilies bevatten.
    • Mag 3 links bevatten, URL's of mailto.
    • Mag maximaal 2 kleuren bevatten. Hyperlinkkleur wordt bepaald door het forum en wordt hierbij niet meegeteld.
    • Mag geen verschillende lettergroottes bevatten.
    • Mag maximaal uit 4 regels bestaan.
    • Mag geen afbeeldingen bevatten.
    • Mag geen links bevatten naar andere threads of posts.
    • Is van jezelf en is niet te verkopen of te verhuren.
    • Is verboden als deze beledigend is naar Joomla!, de leden of de administrators van de website.
    • Wij behouden het recht voor om jou te vragen je handtekening te veranderen, of dit voor jou te doen als deze niet aan de regels voldoet.

    Regels, moderators & beheerders

    • Veranderingen aan deze regels kunnen alleen gemaakt worden door de beheerders van deze site, aangezien zij bij wet aansprakelijk zijn.
    • Om er zeker van te zijn dat iedereen zich aan de regels houdt zijn er moderators die het forum beheren. Moderators worden aangewezen door de beheerders.
    • Moderators hebben extra rechten op het forum. Ze kunnen onderwerpen sluiten of verwijderen, ze kunnen onderwerpen bewerken, verplaatsen of sticky maken.
    • Beheerders zijn de mensen die de technische achtergrond van het forum verzorgen.
    • Als je denkt dat iemand zich niet aan de regels houdt, rapporteer de post dan door op het -icoon te klikken.
    • Als zij dit nodig achten in het belang van het forum, dan kunnen ook de beheerders van het forum altijd, zonder opgaaf van reden posts, threads of zelfs gebruikers van dit forum verwijderen.
    • De beheerders kunnen indien zij dit nodig achten PM berichten van de forumleden inzien.
    • Als je denkt dat een moderator zijn macht misbruikt, neem dan contact op met één van de beheerders of stuur een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
    • Als je denkt dat één van de beheerers zijn macht misbruikt, wees dan vrij een andere website te bezoeken.
  • Naast de de bijeenkomsten zoals JUG's en de PBF's zijn er andere activiteiten. Te denken valt bijvoorbeeld aan de jaarlijkse Joomla!dagen, de nieuwjaarsborrel en bijeenkomsten voor actieve community-leden, zoals een BBQ.

  • Heb je al eens een Joomla gebruikersgroep (JUG) bezocht? Nee? Dan kunnen wij je adviseren om hier eens te gaan kijken! Je bent altijd van harte welkom om eens aan te schuiven.

    Wat is een gebruikersgroep?Gebruikersgroepen nl be
    In het hele land zijn er 12 Joomla Gebruikersgroepen actief die zeer geregeld bijeenkomsten organiseren. Deze groepen zijn gericht op het delen van informatie over Joomla en de te gebruiken extensies. Iedereen is welkom, je bent nergens toe verplicht, er is geen lidmaatschap en je kunt gewoon aanschuiven indien de agenda je aanspreekt.
    Je kunt per keer aangeven of je deelneemt. De reguliere bezoekers ontvangen vooraf een uitnodiging voor de bijeenkomst. Je kunt door een account aan te maken op de www.joomlacommunity.nl pagina, inloggen en jezelf aanmelden bij de desbetreffende JUG. Dit kan ook door de organisatie een mail te sturen of jezelf via www.meetup.com te registreren en aan te melden.

    Dus ik schuif aan en ik kom luisteren?
    Ja en nee! Ja je schuift aan maar wij hopen ook op een actieve betrokkenheid. Je kunt je eigen ervaringen laten weten en anderen laten leren van je kennis of fouten want het gaat puur om kennis delen en kennis opdoen! Als enige eis wordt wel vaak gesteld dat je een probleem wel zelf hebt geprobeerd op te lossen, dus geef ook altijd aan wat je al geprobeerd heeft. De andere deelnemers proberen je weer een leidraad te geven om uw Joomla probleem op te pakken.

    Hoe ziet een JUG avond eruit?
    De organisatie zelf heeft vaak aan het begin van de avond enkele punten. Dit kan de agenda zijn, algemene punten of een nieuwe ontwikkeling bijv. versie van Joomla. Ook leuke interessante linkjes worden met elkaar gedeeld.
    Indien er nieuwe gezichten zijn wordt er altijd een introductieronde gedaan. Veelal wordt er dan ook direct gevraagd of je een vraag heeft die je in de groep wilt bespreken. Dit kan zeer ruim opgevat worden! Elke vraag over Joomla of een bepaalde extensie mag gesteld worden.
    De JUG’s hebben ook regelmatig interessante gastsprekers – soms zelfs uit de eigen groep – die een presentatie geven of een bepaald onderdeel extra toelicht.

    Kost een bezoek aan JUG me iets ?
    Het kost je een avond, maar het levert veel kennis en contacten op ! De kosten in Euro’s verschillen per JUG – check eventueel de agenda. Dit is veelal alleen een bijdrage in de kosten voor het huren van de ruimte en benodigdheden.

    Wij wensen je heel veel plezier!

  • The Joomla CMS Development Strategy Infograhic is also available in: Dutch, English, Estonian, French, German and Spanish.

    Stratégie de développement du CMS Joomla!

    Download Infographic

    {jcomments on}

  • The Joomla CMS Development Strategy Infograhic is also available in: Dutch, English, Estonian, French, German and Spanish.

    Joomla sisuhalduse arendamise strateegia

    Download Infographic

    {jcomments on}

  • The Joomla CMS Development Strategy Infograhic is also available in: Dutch, English, Estonian, French, German and Spanish.

     Joomla CMS Entwicklungsstrategie

    Download Infographic

    {jcomments on}

  • The Joomla CMS Development Strategy Infograhic is also available in: Dutch, English, Estonian, French, German and Spanish.

    Estrategia de desarrollo del CMS Joomla!

    Download Infographic

    {jcomments on}

  • The Joomla CMS Development Strategy Infograhic is also available in: Dutch, English, Estonian, French, German and Spanish.

    Joomla CMS Development Strategy

    Download Infographic

    {jcomments on}

  • Ook uw Joomla! cursussen en opleidingen kunnen vermeld worden in de overzichtslijst op JoomlaCommunity.nl. Na het toevoegen van uw bedrijf kunt u zelf de cursus en opleidingsdata en informatie bijhouden op deze website.

    Om uw bedrijf toe te laten voegen in de agenda kunt u contact opnemen met het Subsites & Structuur team via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

    Veelgestelde vragen

    Hoe voeg ik een nieuwe locatie toe?
    Log in op de website en klik in het agenda menu op 'Nieuwe locatie' om een nieuwe locatie toe te voegen. Deze is niet direct zichtbaar en zal eerst worden goedgekeurd door een van de beheerders.

    Hoe voeg ik een nieuwe cursus/opleiding toe?
    Log in op de website en klik in het agenda menu op 'Nieuw evenement' om een nieuwe cursus/opleiding toe te voegen. Deze is niet direct zichtbaar en zal eerst worden goedgekeurd door een van de beheerders.

    Hoe kan mijn bedrijf in de agenda komen?
    Neem contact op met het Subsites & Structuur team via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  • JoomlaCommunity.nl

    De term Joomla!™ en logo wordt gebruikt onder een beperkte licentie van Open Source Matters in de Verenigde Staten en andere landen. De naam Joomla! en logo worden gebruikt onder een beperkte licentie dat toegestaan is door Open Source Matters. JoomlaCommunity.nl is niet verbonden en is geen onderdeel van Open Source Matters, Inc, of het Joomla! project.

    Meer informatie over Open Source Matters is te vinden op www.opensourcematters.com.

    Copyright en inhoud

    Creative Commons LicentieArtikelen, afbeeldingen, lay-out en andere items op deze site vallen onder de bescherming van het auteursrecht. Kopieëren, verspreiden, doorgeven, aanpassen, vertalen, bewerken van artikelen of andere delen van de site is toegestaan, mits JoomlaCommunity.nl als originele bron wordt vermeld.

    Op alle artikelen is de Creative Commons Licentie - Niet-commercieel-Gelijk delen 3.0 van toepassing, dit houdt in dat:

    De gebruiker mag:

    • het werk kopiëren, verspreiden en doorgeven
    • Remixen - afgeleide werken maken

    Onder de volgende voorwaarden:

    • Naamsvermelding. De gebruiker dient bij het werk de door de maker of de licentiegever aangegeven naam te vermelden (maar niet zodanig dat de indruk gewekt wordt dat zij daarmee instemmen met uw werk of uw gebruik van het werk).
    • Niet-commercieel. De gebruiker mag het werk niet voor commerciële doeleinden gebruiken.
    • Gelijk delen. Indien de gebruiker het werk bewerkt kan het daaruit ontstane werk uitsluitend krachtens dezelfde licentie als de onderhavige licentie of een gelijksoortige licentie worden verspreid.
    Bij hergebruik of verspreiding dient de gebruiker de licentievoorwaarden van dit werk kenbaar te maken aan derden. De beste manier om dit te doen is door middel van een link naar deze webpagina. De gebruiker mag afstand doen van een of meerdere van deze voorwaarden met voorafgaande toestemming van de rechthebbende. Niets in deze licentie strekt ertoe afbreuk te doen aan de morele rechten van de auteur, of deze te beperken.

    Vrijwillige deelname aan de website

    Op JoomlaCommunity is het mogelijk om als gebruiker bijdrages te leveren aan site. JoomlaCommunity is niet verantwoordelijk voor de reacties die op de homepagina of het forum worden geschreven en voor de inhoud van de links naar websites van derden.
    JoomlaCommunity behoudt zich ten alle tijde het recht voor om in haar ogen ontoelaatbare (delen van) bijdragen direct te verwijderen en/of te bewerken.

    Linken naar deze site

    Een link plaatsen op uw site naar JoomlaCommunity is natuurlijk toegestaan. Ook kunt u vrij gebruikmaken van de logo's en banners (volgt spoedig!) van JoomlaCommunity.

    Schending van privacy

    Indien u meent dat JoomlaCommunity of een JoomlaCommunity lid een inbreuk pleegt op uw privacy, wordt u verzocht om JoomlaCommunity daarvan op de hoogte te stellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of middels de rapporteerfunctie op het forum en de homepage.

  • Algemene JoomlaCommunity.nl banner 468x60px
    JoomlaCommunity.nl

    <a href="//www.joomlacommunity.nl/" target="_blank"><img src="//www.joomlacommunity.nl/files/joomlacommunity.png" border="0" alt="JoomlaCommunity.nl, de Nederlandstalige Joomla Community" title="JoomlaCommunity.nl, de Nederlandstalige Joomla Community"/></a>

      

    JoomlaCommunity.nl home banner 468x60px
    JoomlaCommunity.nl

    <a href="//www.joomlacommunity.nl/" target="_blank"><img src="//www.joomlacommunity.nl/files/jc-home.png" border="0" alt="JoomlaCommunity.nl, de Nederlandstalige Joomla Community" title="JoomlaCommunity.nl, de Nederlandstalige Joomla Community"/></a>

      

    JoomlaCommunity.nl downloads banner 468x60px 
    JoomlaCommunity.nl

    <a href="//download.joomlacommunity.nl/" target="_blank"><img src="//www.joomlacommunity.nl/files/jc-download.png" border="0" alt="JoomlaCommunity.nl, de Nederlandstalige Joomla Community" title="JoomlaCommunity.nl, de Nederlandstalige Joomla Community"/></a>

      

    JoomlaCommunity.nl documentatie banner 468x60px
    JoomlaCommunity.nl

    <a href="//help.joomlacommunity.nl/" target="_blank"><img src="//www.joomlacommunity.nl/files/jc-help.png" border="0" alt="JoomlaCommunity.nl, de Nederlandstalige Joomla Community" title="JoomlaCommunity.nl, de Nederlandstalige Joomla Community"/></a>

      

    JoomlaCommunity.nl forum banner 468x60px
    JoomlaCommunity.nl

    <a href="//forum.joomlacommunity.nl/" target="_blank"><img src="//www.joomlacommunity.nl/files/jc-forum.png" border="0" alt="JoomlaCommunity.nl, de Nederlandstalige Joomla Community" title="JoomlaCommunity.nl, de Nederlandstalige Joomla Community"/></a>

  • Onderstaande JoomlaCommunity logo's zijn te gebruiken ter promotie van JoomlaCommunity op eigen website(s).

    JoomlaCommunity logo 400x130px
    Groot logo met witte achtergrond
    JoomlaCommunity.nl

    <a href="//www.joomlacommunity.nl/" target="_blank"><img src="//www.joomlacommunity.nl/files/jc-logo_400x130.png" border="0" alt="JoomlaCommunity.nl, de Nederlandstalige Joomla Community" title="JoomlaCommunity.nl, de Nederlandstalige Joomla Community"/></a>

     

    JoomlaCommunity logo 180x60px witte achtergrond
    Logo met witte achtergrond.
    JoomlaCommunity.nl

    <a href="//www.joomlacommunity.nl/" target="_blank"><img src="//www.joomlacommunity.nl/files/jc-logo_180x60-wit.png" border="0" alt="JoomlaCommunity.nl, de Nederlandstalige Joomla Community" title="JoomlaCommunity.nl, de Nederlandstalige Joomla Community"/></a>

     

    JoomlaCommunity logo 180x60px transparant
    Logo met transparant deel, zie onderstaand voorbeeld met donkergele achtergrond.
    JoomlaCommunity.nl JoomlaCommunity.nl

    <a href="//www.joomlacommunity.nl/" target="_blank"><img src="//www.joomlacommunity.nl/files/jc-logo_180x60-transparant.png" border="0" alt="JoomlaCommunity.nl, de Nederlandstalige Joomla Community" title="JoomlaCommunity.nl, de Nederlandstalige Joomla Community"/></a>

     

Het laatste Joomla! nieuws:

  • | Door: Hans Kuijpers. | Categorie: Eindhoven.

    Het is een warme dag in mei, maar de avond is nogal nat. Jeroen Moolenschot neemt ons mee in de wijzigingen van Joomla 5.1
  • | Door: Leon Kolenburg. | Categorie: Maastricht.

    Lees het verslag van Leon Kolenburg van de 4e bijeenkomst van 22 april 2024. Het thema van deze bijeenkomst was "Hoe gaat een hacker te werk?...
  • | Door: Martijn Maandag. | Categorie: Algemeen.

    Het Pizza Bugs and Fun evenement in Februari 2024 is voorbij, de Pizza is op en waarschijnlijk verteerd, maar Bugs en Fun blijven bestaan. Misschien heb je...
  • | Door: Martijn Maandag. | Categorie: Versies.

    Laten we vandaag vieren als belangrijke dag voor het Joomla! project. We vieren zes maanden hard werken door onze vrijwilligers, die de visie hadden een...
  • | Door: Hans Kuijpers. | Categorie: Eindhoven.

    Het is een natte frisse avond in april. Zonnetje heeft vandaag al een aantal keer lekker kunnen schijnen. Hans Kuijpers laat in een demo zien hoe je...
  • | Door: Johan van der Velde. | Categorie: Maastricht.

    Vandaag was het weer zo ver, de Pizza, JUG & Fun dag die door onze JUG043 Maastricht georganiseerd werd. Hier een kort verslagje van de dag en...

Meer Joomla-nieuws

Joomla! agenda

Vergroot je Joomla-kennis door gebruikersgroepen, evenementen en curssusen te bezoeken. Voor de beginnende én gevorderde gebruiker! Of draag zelf bij aan Joomla! tijdens Pizza Bugs & Fun.

Bekijk de volledige agenda

Joomla! Nieuwsbrief

Wil je maandelijks op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen en nieuws over Joomla en de community, meld je aan voor onze nieuwsbrief.