RoelandvanAnholt

Joomla! Templates maken met Themler door Roeland van Anholt
Themler
Met Themler is het mogelijk op een makkelijke manier je eigen Joomla! template te maken. Dit begint bij het grove ontwerp, denk daarbij aan kleuren afmetingen en module posities. Maar gaat door tot paralax slideshows, module posities met (hover) effecten, sticky menu headers, etc. Van kleuren naar afmetingen naar locatie/hoeveelheid module posities en zelfs de namen van deze posities kunnen we zelf bepalen. Daarbij kunnen we ook eerder ontworpen onderdelen copy/pasten of importeren van een centrale ‘Themes Stock’.
Dat maakt Themler een uniek product, meer info: themler.com

We zien je graag op onze bijeenkomsten. Iedereen is welkom, of je nou een doorgewinterde websitebouwer of extensie-ontwikkelaar bent of startende Joomla! gebruiker, professional of hobbyist. We zijn er voor elkaar.We vinden het prettig als je je vooraf aanmeldt voor onze bijeenkomsten.

Meet en Greet is goed te bereiken. Vanaf Leiden Centraal is het 10 minuten lopen. Parkeren in de directe omgeving is vanaf 19:30 uur gratis.

Toegang: 5 euro, incl. koffie of thee.

Heb je een leuk idee voor een presentatie of heb je grote behoefte aan een specifiek onderwerp, laat het ons weten. We zijn altijd in voor nieuwe dingen of gaan op zoek naar een geschikte spreker.

Als je vragen over de bijeenkomsten hebt, kun je een email sturen naar  [email protected].

Of kijk op het forum van de Joomla gebruikersgroep regio Leiden

Over de locatie

Meet & Greet Leiden
Raamstraat 17
2316 BA Leiden

Meet&Greet is een ruimte midden in de wijk Groenoord-Zuid. De wijk is net als veel andere wijken in Leiden aangewezen als Blauwe Zone.

Een blauwe zone is te herkennen aan de blauwe stoeprand bij een parkeervak. Tijdens bepaalde uren van de dag is de blauwe zone van kracht en mag er maar een bepaalde tijd worden geparkeerd.

Als je wil parkeren in een blauwe zone zijn er 2 opties:
1. Door middel van een parkeerschijf/blauwe kaart. Het idee is dat je op de parkeerschijf aangeeft wanneer de auto is geparkeerd op de plek. In een blauwe zone geldt een maximale tijdsduur bij de wijk Groenoord is dat maximaal 2 uur.
2. Door middel van een kraskaart waardoor je wel de gehele dag mag staan.

Beide zijn ook beschikbaar in de Meet&Greet (de kraskaarten zijn te koop en er zijn wat reserve blauwe kaarten).

Wat de tijden betreft gaat het om het volgende schema:

Maandag tot zaterdag
van 11:00 t/m 16:00
van 18:00 t/m 21:00

Leiden

Reageer

1000 Resterende tekens

Details

Categorie
Joomla Gebruikersgroep Leiden

Datum
Dinsdag 10 januari 2017

Tijd
19:30 - 22:30 uur

Locatie
Bij Meet & Greet Leiden
Raamstraat 17, 2316 BA Leiden
Open in Google Maps