JUG bijeenkomst 's-Hertogenbosch - Welkom in de wondere wereld van Custom Fields

De onderwerpen van deze bijeenkomst van de gebruikersgroep regio 's-Hertogenbosch zijn:

  • Custom Fields - Sander Potjer. Sinds Joomla! 3.7 standaard aanwezig. Daarvoor was het toevoegen van extra velden alleen mogelijk met extra plugins. Sander laat zien hoe dit nu zonder extra plugins kan.
  • Dr. Joomla. Heb je een probleem met je Joomla site... leg het voor aan de groep en we komen er samen uit.

Stuur een e-mail naar [email protected] als je zelf een keer een presentatie geven wil. Heb je een suggestie voor een andere presentatie, dan vernemen we ze graag via Google Form.

Zoals iedere maand zal er ook een website van een van de deelnemers worden besproken. Presenteer een van je websites en ontvang opbouwende feedback van de andere deelnemers.

Deelname

Iedereen is welkom om (gratis) deel te nemen aan deze bijeenkomst, ook als je nog niet eerder bij een bijeenkomst bent geweest.
Graag onderaan deze pagina aangeven dat je naar de bijeenkomst komt zodat we weten hoeveel mensen er gaan komen, ook als je reeds eerder een bijeenkomst hebt bezocht. We kunnen terecht in Café Bar le Duc, alwaar een beamer en wifi aanwezig is.

Bijeenkomsten

De Joomla! gebruikersgroep regio 's-Hertogenbosch komt elke maand afwisselend op de eerste maandag of dinsdag van de maand bij elkaar. Als je vragen over de bijeenkomsten hebt of op de hoogte wilt worden gehouden kan je een e-mail sturen naar [email protected]. Blijf op de hoogte van elke bijeenkomst en meld je aan voor de nieuwsbrief. Hiermee sturen we je een herinnering voor de volgende bijeenkomst.

Over de locatie

Café Bar le Duc
Korenbrugstraat 5
5211 EG 's-Hertogenbosch

Zodra je het pand betreed moet je de trap naar boven nemen om in de ruimte te komen.

Hertogenbosch

Gravatar
jan koens
ik ben er !

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Details

Datum
Maandag 6 november 2017
Tijd
19:30 - 22:00
Locatie

Bij Café Bar Le Duc

Korenbrugstraat 5, 5211 EG 's-Hertogenbosch, The Netherlands

Open in Google Maps