sanderpotjer 400x400

Joomla! beheer voor de eindgebruiker

Presentatie Sander Potjer

 

Joomla kan veel, heel veel. Dat is uiteraard fijn voor ons als sitebouwers, want we kunnen lekker veel instellen, als is het soms wel een beetje naar de weg zoeken in het Joomla beheer. Maar gelukkig hebben we jarenlange ervaring met Joomla en komen we daar wel uit, toch? 

 

Maar hoe zit dat met de eindgebruiker van de website? Joomla is immers een CMS, dus de gebruiker kan zelf de content van de website beheren zonder jouw hulp daarbij in te schakelen. Maar lukt dat ook echt? Of raakt de eindgebruiker misschien overdonderd door alle opties en keuzes die gemaakt kunnen worden? 

 

Tijdens deze presentatie laat Sander zien wat je kunt doen om het Joomla beheer vriendelijk te maken voor de eindgebruiker, want dankzij het Joomla ACL systeem en de nieuwe functionaliteit om eigen admin menu's aan te maken kan je als sitebouwer het beheer van Joomla voor de eindgebruiker een heel stuk makkelijker maken!

Na de pauze Dokter Joomla!

Heb je vragen over Joomla? Problemen met updaten, foutmeldingen? Kom langs en we helpen je.

Zelf presenteren?

Stuur een e-mail naar  utrecht@joomlacommunity.nl als je zelf een keer een presentatie wil geven.

Heb je een suggestie voor een presentatie, dan vernemen we die graag via Google Form.

JUG 030 Utrecht Twitter

Welkom!

We zien je graag op onze bijeenkomsten. Iedereen is welkom, of je nou een doorgewinterde websitebouwer of extensie-ontwikkelaar bent of startende Joomla! gebruiker, professional of hobbyist. We zijn er voor elkaar.

We vinden het prettig als je je vooraf aanmeldt voor onze bijeenkomsten.

Toegang: 5 euro, incl. koffie of thee.

Graag vooraf hieronder aanmelden.

 

 En zó ziet het er van binnen uit...

Onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangen? ABONNEER!

Over de locatie

Vanaf september 2017 vinden onze bijeenkomsten plaats in Buurtcentrum Voorn, Akkrumerraklaan 101-131, 3544 TT Utrecht. Gratis parkeren. Bushalte Burgemeester Verderlaan op ca. 500 meter (bus 4). Binnen 12 minuten van Utrecht CS naar het Buurtcentrum! Bushalte Korianderstraat op 15 minuten lopen (bus 28, doet er iets langer over dan bus 4).

 

nieuwe ruimte JUG Utrecht 2

Reageer

1000 Resterende tekens