Tijdens deze "Online" presentatie: "Optimalisatie Backend Joomla! 4", vertelt Rick Spaan: Hoe de backend van Joomla! 4 geoptimaliseerd kan worden.

Na elke afgeronde Joomla website volgt de overdracht naar de klant/opdrachtgever. Bij het aannemen van de opdracht heb je natuurlijk verteld dat Joomla, schaalbaar, flexibel en niet moeilijk is in gebruik. Zeker met de nieuwe Joomla 4! Mensen die veel met Joomla werken weten allemaal dat dit helemaal waar is! Echter heeft Joomla voor een beginner toch een behoorlijk leercurve. Maar hoe zorg je er nu voor dat de klant dan toch snel aan de slag kan met Joomla zonder een intensieve cursus? In mijn presentatie geef ik tips en tricks hoe je dit proces voor de klant/eindgebruiker kan vergemakkelijken zodat ze echt zelf met de site aan de slag kunnen.

Wij (Joomla! Gebruikersgroep Utrecht) hebben besloten, dat de bijeenkomsten tot en met 31 december a.s. online zullen plaatsvinden. Vanaf 1 januari 2022 hopen wij, dat er weer bijeenkomsten op locatie kunnen plaatsvinden, zonder beperkingen.

Online bijeenkomst:

Deze bijeenkomst zal online plaatsvinden met Google Meet (i.v.m. de corona-maatregelen).

De link voor deze bijeenkomst is: meet.google.com/khp-ybgg-uwt

Wij verzoeken u om - behalve u in deze agenda aan te melden - ook een e-mail te sturen aan: [email protected]

(Mocht er iets niet goed gaan met de verbinding tijdens Google Meet, dan kunnen wij u mailen tijdens de bijeenkomst)

Reageer

1000 Resterende tekens