De onderwerpen van deze bijeenkomst van de gebruikersgroep regio 's-Hertogenbosch zijn:

  • ...
  • Dr. Joomla. Heb je een probleem met je Joomla site... leg het voor aan de groep en we komen er samen uit.

Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je zelf een keer een presentatie geven wil. Heb je een suggestie voor een andere presentatie, dan vernemen we ze graag via Google Form.

Zoals iedere maand zal er ook een website van een van de deelnemers worden besproken. Presenteer een van je websites en ontvang opbouwende feedback van de andere deelnemers.

Deelname

Iedereen is welkom om (gratis) deel te nemen aan deze bijeenkomst, ook als je nog niet eerder bij een bijeenkomst bent geweest.
Graag onderaan deze pagina aangeven dat je naar de bijeenkomst komt zodat we weten hoeveel mensen er gaan komen, ook als je reeds eerder een bijeenkomst hebt bezocht. We kunnen terecht in Café Bar le Duc, alwaar een beamer en wifi aanwezig is.

Bijeenkomsten

De Joomla! gebruikersgroep regio 's-Hertogenbosch komt elke maand afwisselend op de eerste maandag of dinsdag van de maand bij elkaar. Als je vragen over de bijeenkomsten hebt of op de hoogte wilt worden gehouden kan je een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Blijf op de hoogte van elke bijeenkomst en meld je aan voor de nieuwsbrief. Hiermee sturen we je een herinnering voor de volgende bijeenkomst.

Over de locatie

Café Bar le Duc
Korenbrugstraat 5
5211 EG 's-Hertogenbosch

Zodra je het pand betreed moet je de trap naar boven nemen om in de ruimte te komen.

Hertogenbosch

2 reacties

EasyDiscuss Avatar
Houten JPM
Beste Arjan en Hans,
Vraagjes voor de bijeenkomst van 3 juli.
1.
Ik heb (local) een test gedaan met php 7.1.6. Na inspectie blijft de website goed werken behalve een foutmelding bij reserveren van een film. Ik ontvang geen bevestiging email van de reservering: "Could not instantiate mail function". Wat kan een oplossing zijn?
2.
Bij mijn huidige website www.schijndelfilm.nl (met php 5.6.) krijg ik een foutmelding als ik na het inloggen weer uitlog. De foutmelding is "Fout. U bent niet bevoegd deze pagina te bekijken. Hoe kan ik dit oplossen.
3.
Bij het inspecteren van een website zie je de code van die website. Ik wil daarin wat veranderen. Hoe kan ik die verandering bewaren. De afstand tussen de titel "OPEN DOEK 2-2017" en "Vrijdag 1 september" (zie homepagina) is te groot. Hoe kan ik dit afstand kleiner maken? Dit komt volgens mij door fields (fields-container).
4.
Ik heb DP fields verruild voor de Joomla fields. 2 kolommen maken met de fields gegevens lukt nog steeds niet.
Gr. Jac

EasyDiscuss Avatar
Jac van Houten
Met Joomla fields toch 2 kolommen kunnen maken. De aanhouder wint.

Reageer

1000 Resterende tekens

Details

Categorie
Joomla Gebruikersgroep 's-Hertogenbosch

Datum
Maandag 3 juli 2017

Tijd
19:30 - 22:00 uur

Locatie
Bij Café Bar Le Duc
Korenbrugstraat 5, 5211 EG 's-Hertogenbosch, The Netherlands
Open in Google Maps