GTMetrix, een goede site performance is belangrijk.

Een goede site performance is belangrijk. GTMetrix is een hulpmiddel om de performance van je website/template te meten. Een A score voor PageSpeed én een A score voor YSlow zo'n beetje het hoogst haalbare. Maar hoe krijg je die? En kan het ook als je een template (framework) gebruikt, al dan niet met een pagebuilder? In deze presentatie laat René Kreijveld je zien dat zoiets óók mogelijk is voor een website met een Helix 3 template en een SP PageBuilder homepagina. Je krijgt handige tips en trucs die je meteen zelf kunt toepassen, en zo kun jij ook de performance van je site een boost geven, en hoog scoren in GTMetrix.

Na de pauze Dokter Joomla!

Heb je vragen over Joomla? Problemen met updaten, foutmeldingen? Kom langs en we helpen je.

Zelf presenteren?

Stuur een e-mail naar  utrecht@joomlacommunity.nl als je zelf een keer een presentatie wil geven.

Heb je een suggestie voor een presentatie, dan vernemen we die graag via Google Form.

JUG 030 Utrecht Twitter

Welkom!

We zien je graag op onze bijeenkomsten. Iedereen is welkom, of je nou een doorgewinterde websitebouwer of extensie-ontwikkelaar bent of startende Joomla! gebruiker, professional of hobbyist. We zijn er voor elkaar.

We vinden het prettig als je je vooraf aanmeldt voor onze bijeenkomsten.

Toegang: 5 euro, incl. koffie of thee.

 En zó ziet het er van binnen uit...

Onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangen? ABONNEER!

Over de locatie

Vanaf september 2017 vinden onze bijeenkomsten plaats in Buurtcentrum Voorn, Akkrumerraklaan 101-131, 3544 TT Utrecht. Gratis parkeren. Bushalte Burgemeester Verderlaan op ca. 500 meter (bus 4). Binnen 12 minuten van Utrecht CS naar het Buurtcentrum! Bushalte Korianderstraat op 15 minuten lopen (bus 28, doet er iets langer over dan bus 4).

 

nieuwe ruimte JUG Utrecht 2

Reageer

1000 Resterende tekens