zaterdag 06 maart 2021
  2 Replies
  212 Visits
Ik kom steeds een stapje verder, dank zij het forum! Dank hiervoor!
Ik hoop dat het de laatste melding is voordat ik mijn eigensite kan zien in de Localhost omgeving.

Ik krijg nu een nieuwe melding, dat de site niet geopend kan worden omdat er geen veilige verbinding gemaakt kan worden!
Zie bijlage!
meer dan een maand geleden
·
#22594
Geaccepteerde antwoord
Hallo denkelijk heb je met met akeeba back-up net iets over het hoofd gezien
xampp werkt local niet met https
wat je kan doen is blader naar de website en pas configuration.php zoek daar naar en pas aan bij jou staat er een 2 denk ik

public $force_ssl = '0';

hier na desnoods weer even browser cache wissen
meer dan een maand geleden
·
#22594
Geaccepteerde antwoord
Hallo denkelijk heb je met met akeeba back-up net iets over het hoofd gezien
xampp werkt local niet met https
wat je kan doen is blader naar de website en pas configuration.php zoek daar naar en pas aan bij jou staat er een 2 denk ik

public $force_ssl = '0';

hier na desnoods weer even browser cache wissen
meer dan een maand geleden
·
#22599
Dank je voor de snelle reactie, klopt!
Er stond inderdaad een 2.
Ik krijg nu mijn site te zien in Localhost!
Ik ben er bijna want ik kan hem nog niet bewerken!
Ik denk dat er nog een beveiliging ergens op zit want ik kan geen /administrator toevoegen.
Maar dat is voor een nieuwe topic heb ik begrepen

Maar weer bedankt!
Treinenfotograaf selected the reply #22594 as the answer for this post — 1 maand geleden
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!